HYPRED Seminerleri


3
SERDAR KONURALP
 
1985 yılında kurulan Grup Roullier Grubu’nun iştiraki, hijyen çözümleri ve gıda ve tarım uzmanları için deterjan sanayi üretimi ve pazarlamasında  uzmanlığa sahip bir kuruluş olan HYPRED “Hijyen Riskleri ve Temizlik Dezenfeksiyon Kimyasalları”konulu seminerlerinin birincisini İzmir’de verdi.
2011 yılında 85 bin ton üretim ve 85 milyon euro ile binden fazla ürün pazarlayan şirkette 8 üretim tesisi ve 450 çalışan bulunuyor.
Hypred özel ürün ve hizmetleri içeren bu konuları üreticilerimize aktarmak için verdiği İzmir Semineri Whydham İzmir gerçekleştirildi.
Şirketin İş Geliştirme Müdürü Mahieddine  Chergui seminerin açılış ve tanıtım konuşmasını yaptı.
Daha sonra söz alan Gıda Güvenliği Derneği Başkanı  Samim Saner  “İndikatör Mikroorganizmeler ve Sanikasyona Etkileri” konuşunu ele alarak işledi.
Şirketin İş Geliştirme Müdürü Mahieddine  Chergui

Şirketin İş Geliştirme Müdürü Mahieddine Chergui

Gıda Güvenliği Derneği Başkanı  Samim Saner

Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner

Bu konuşmanın ardından LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques Biofilm,Temizlik Kimyasalları ve Dezenfektanlar,  ve En İyi Temizlik Yöntemleri ile ilglili konuşma yaparak soruları yanıtladı.
LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques

LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques

4
Çay saatinin ardından tekrar söz alan LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques Biocide Regulasyon ile Kimyasal Maddelerin Kullanıldığı Alanlarda İşçi ve İş Güvenliği konularını ele alarak konukları bilgilendirdi.
BOLU SEMİNERİ 
HYPRED “Hijyen Riskleri ve Temizlik Dezenfeksiyon Kimyasalları”konulu seminerlerinin ikincisini Bolu’da  verdi.

 

DİĞER HABERLER
Selışık: Nüfus artışı nedeniyle tarımsal üretime olan ihtiyaç artacak
12213
12222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şirketin İş Geliştirme Müdürü Mahieddine Chergui seminerin açılış ve tanıtım konuşmasını yaptı.

 

 

 

Daha sonra söz alan Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojileri Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlililerinden Prof.Dr.Barbaros Özer “Patojen Mikroorganizmeler” ile ilgili bilgilendirme yaptı.

 

2222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu konuşmanın ardından LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques Biofilm,Temizlik Kimyasalları ve Dezenfektanlar, ve En İyi Temizlik Yöntemleri ile ilglili konuşma yaparak soruları yanıtladı.

 

 

 

 

Çay saatinin ardından tekrar söz alan LMH Teknik Direktörü Dr.Martine Sesques Biocide Regulasyon ile Kimyasal Maddelerin Kullanıldığı Alanlarda İşçi ve İş Güvenliği konularını ele alarak konukları bilgilendirdi
.


8 Ekim 2013. 13:01
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x