Bakan EKER Diyarbakır da bayramlaşma törenine katıldı.


D4D_3637_JPG

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kurban Bayramı dolayısıyla Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret ederek çocuklara oyuncak hediye etti. Bakan Eker, Diyarbakır’da AK Parti il Başkanlığındaki bayramlaşmanın ardından beraberinde Vali Vekili Zafer Engin, Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Öya Eronat, ve Mine Lük Beyaz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ait Diyarbakır Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti. Görevlilerden sunulan hizmetler hakkında bilgi alan Bakan Eker, yuvada verilen hizmetlerin kalitesinin sürekli arttığını söyledi. Yuvadaki çocuklarla tek tek ilgilenen Eker, onlara oyuncak hediye etti.

 
Bayramlaşma törenine katılanların bayramını kutlayan Bakan Eker, çocuklara da bayram haçlığı vermesinin ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Eker, yerel seçimlerde belediye başkan adayı düşünmediğini söyledi.

 

 
Çözüm sürecinin başlamasıyla birlikte, bölgede oluşan huzur ve güven ortamının bayramlara da yansıdığını anlatan Bakan Eker, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temennisinden bulundu. Bayramın huzur, barış ve kardeşlik duygularının artmasına vesile olmasını dileyen Bakan Eker, “Son bir yıldır Diyarbakır, barışın huzurun ve güvenin tadını çıkarıyor. Vatandaşlarımızda birikmiş koyu bir huzur ve barış özlemi var ve artık bunu yaşıyoruz” dedi.

DİĞER HABERLER
Öğrencilere haftada 3 gün süt dağıtılacak

 

 
“ADAYLIK KONUSUNDA BİR TALEBİM YOK”

 

 
Gazetecilerin 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde adaylık için isminin geçtiğini sorması üzerine Bakan Eker, doğru olmadığını söyledi. Bakan Eker, “Adaylık konusunda ismimin geçmesi gibi bir durum yok.


16 Ekim 2013. 12:57
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x