Asıl bayramı Yunan adalarındaki esnaf yaptı


201020130203139702967_2

 

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gelen yerli turistlerin yaklaşık 7 bini, daha çok alışveriş yapmak için gittikleri Yunan adalarını ihya etti.

 
Geçen kurban bayramına göre Yunan adalarına giden yerli turistlerin sayısı yüzde 50 arttı. Bodrum Feribot İşletmeleri Genel Müdürü Metin Önder, ilçeye tatil için gelen yerli turistlerden yaklaşık 7 bininin Bodrum ve Turgutreis’ten kalktan feribotlarla Yunanistan’ın İstanköy (Kos), Kilimli (Kalimnos), Patmos ve Leros adalarına gittiğini söyledi. Önder, hergün Bodrum’dan beş, Turgutreis’ten iki Türk feribotunun İstanköy Adası’na yerli turist götürdüğünü belirtti. Önder, şunları söyledi: “Türkler Yunan adalarında tatil yaparken Kos esnafınında yüzü güldü. Zaten kriz içerisinde olan ada esnafına kış sezonu öncesi moral dopingi oldu.”

 

 

Feribot seferleri başlasın

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret eden Patmos Belediye Başkanı Grigoris Stoikos da iki turistik yer arasında tarifeli feribot seferleri başlatılmasını istedi. Stoikos “Bayramda adalarımıza gelen Türk turistler bizim esnafımıza da bayram yaptırdı” dedi.

Star

 

 

 


DİĞER HABERLER
12. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı
20 Ekim 2013. 11:06
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x