Ülker’in yeni ‘Yıldız’ı: Makarneks


 

 

tnf4bYıldız   Holding ve Nissin Foods Holdings ortaklığıyla kurulan Nissin Yıldız şirketi, kuruluşunun birinci yılında ilk ürünü olan Makarneks Çabuk Erişte’yi tüketicilerine sundu.

 

Yıldız Holding ve Nissin Foods Holdings ortaklığıyla kurulan Nissin Yıldız şirketi, kuruluşunun birinci yılında ilk ürünü olan Makarneks Çabuk Erişte’yi tüketicilerine sundu. Nissin Yıldız, Makarneks ile çabuk erişteyi Türkiye ’de üreten ilk şirket oldu. 8 Ekim 2012’de, iki şirket arasındaki ortaklık, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile Nissin Foods Holdings CEO’su Koki Ando’nun İstanbul ’da attığı imza ile hayata geçmişti.

 

Nissing Yıldız tarafından yapılan açıklamada, Japon teknolojisini Türk mutfağı ile tanıştıran Makarneks’in, 3 dakikada hazırlanabilen lezzetli ve pratik bir öğün olacağı kaydedildi. “Zamanı iyi kullan” sloganı ile tüketiciye tanıtılacak olan Makarneks, tüm satış noktalarında 1 TL’den satışa sunuldu.

 

Çubuk erişte ilk kez, 55 yıl önce Nissin Foods Holdings kurucularından Momofuku Ando tarafından icat edildi. Peynirli, Domates soslu, acılı domates soslu olmak üzere 3 çeşidi bulunan Makarneks, özellikle yoğun tempoda çalışan kişiler için lezzetli bir öğün olacak


DİĞER HABERLER
Diyetisyenlerden bitkisel ürün uyarısı
25 Ekim 2013. 18:55
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x