Banvityem’in Keyifli Buluşması


banvit yem

 

Yem sektörümüzün önde gelen  markalarından Banvityem’in Gönen Bayisi CT Agrina tarafından tertiplenen organizasyonla Gönen ve Manyas kooperatifleri ile yetiştiricileri bir araya geldi.

 

Düzenlenen kaynaşma yemeğine çalışanların yanı sıra  işletmenin iş yaptığı hayvan sahipleri, yönetimleri,kooperatif başkanları,Gönen iş dünyası ve protokol katıldı.

 

Konuklar arasında Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt,Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu,Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Tuncer yıldız,Süt Birliği Başkan Vekili Hasan Ata ve Birlik Müdürü Serkan Borucu’da yer aldı.

 

Banvityem Satış Direktörü Ufuk Bilgi,CT Agrina Sahibi Ziraat Mühendisi Nail Çalışkan ile CT Agrina Şirket Müdürü Mehmet Coşkun ve Banvityem ekibinin konukları karşıladığı hoş geldiniz bölümü ile başlayan gece,konukları ve eğlencesiyle davetlilere güzel bir akşam yaşattı.

 

Gönen’in gözde mekanlarından Etkin Restoran’da  gerçekleştirilen yemeğe 350 davetli katıldı.

 

Ufuk bilgi Ve Nail Çalışkan “Böylesine güzel bir organizasyonda Banvit ailesi olarak biraraya gelmekten büyük mutluluk duyuyor,geceye katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”dediler.


DİĞER HABERLER
Haziranda Et ve tavuk ile sakatat ürünlerinin fiyatı aynı kaldı.
28 Ekim 2013. 12:19
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x