Tarım Paneli İlgi Çekti


1466208_505267889589990_2145128039_n

 

01-05 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşen Bursa Tarım Fuarı‘nda TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile Bursa Ziraat Odaları “Bursa Tarım Panelleri” düzenledi.

 

 

04 Ekim 2013 tarihinde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından yayınlanan ve basımı gerçekleşen ‘Türkiye‘de Tarımın Ekonomi-Politiği 1923-2013‘ kitabına yazıları ile katkı sunan bilim insanları ve yazarların bazılarının katıldığı panel yararlı oldu.

 

 

Panelin açılışında Bursa Şube II. Başkanı Orhan SARIBAL, kitabın ve panelin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür etti. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Turhan TUNCER‘in oturum başkanlığını üstlendiği panele, kitaba değerli yazıları ile katkıları bulunan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Emekli Öğretim Görevlisi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Oğuz OYAN, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet ATALIK ve ‘Türkiye‘de Tarımın Ekonomi-Politiği 1923-2013‘ kitabının editörlüğünü yapan Dr. Necdet ORAL konuşmacı olarak katıldı. Değerli görüşlerini panele katılanlar ile paylaşan bilim insanı ve yazarlara katılımcılar tarafından iletilen sorulardan sonra teşekkür plaketlerinin sunumu ile panel sona erdi.
Panele geçmiş dönem Bursa Şube Başkanı ve Bursa Milletvekili Ziraat Yüksek Mühendisi İlhan DEMİRÖZ, Bursa Milletvekili Turhan TAYAN ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Çanakkale Şube Başkanı Hicri NALBANT da katıldı.

DİĞER HABERLER
Hayvan Sağlığı Saha Çalışmaları Devam Ediyor

 


17 Kasım 2013. 12:25
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x