TMMOB İstanbul Kent Sempozyumu


575402_509962645787181_994805981_n

 

 

TMMOB İstanbul Kent Sempozyumu`nun üçüncüsü 23-25 Kasım 2013 tarihlerinde Şişli Kent Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi.
TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu tarafından düzenlenen DİSK, KESK ve İstanbul Tabip Odası tarafından desteklenen sempozyumun ikinci günü yapılan “Doğal Yaşamın/Çevrenin Korunması ve Geliştirilmesi” başlıklı oturumunda Şube Başkanı Ahmet ATALIK “Kamu Spotu ile Bağdaşmayan Tarım Politikaları” konulu bir sunum yaptı. ATALIK sunumunda televizyon kanallarında kamu spotu olarak yayınlanmakta olan “Toprak Ana” ve “Tarım Dışı Amaçlı Arazi Kullanımı” kısa filmleri göstererek ilimizde bu anlayışla bağdaşmayan örnekler vererek bu konuda STK‘larla yaptığımız işbirliği ve verdiğimiz hukuki mücadeleler ile toprağın önemi konusunda detaylı bilgiler verdi.

 

 

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şube Sekreteri Başak ÖZER‘in yönettiği panelin diğer konuşmacıları Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Beyza ÜSTÜN, TMMOB Orman Mühendisleri Odası İstanbul Şube önceki Başkanı Besim SERTOK, Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. A. Cumhur KOCALAR, İstanbul Teknik Üniversitesi doktora öğrencisi Meltem DELİBAŞ oldu.


DİĞER HABERLER
"Doğaya Sevgini Kat" Projesi İle Hayvan Sevgisi İşlenecek
26 Kasım 2013. 10:44
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x