Tatlıses Gıda, yeni ürünü et köfte için yoğun ar-ge çalışmaları gerçekleştirdi.


2

 

 

Kebap, çiğ köfte, dondurulmuş ürünler derken Tatlıses, yeni lezzeti et köfteyi tüketicisinin beğenisine sunuyor. İmalatını hijyenik koşullarda, tamamen doğal malzemelerle yapan Tatlıses Gıda, yeni ürünü et köfte için yoğun ar-ge çalışmaları gerçekleştirdi.

 

 

Köfteler, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan, yağ – tuz oranı ve kalori değerleri düzenlenerek hazırlanıyor. Ekmek arası ve tabakta servis seçeneği de bulunan et köftenin; Kaşarlı, Karışık, Mahmudo ve Tatlıses Köfte çeşitleri sunuluyor…

 

 

Her zevke ve damağa hitap eden seçenekleriyle, yeni lezzeti köfteyi sevenleriyle buluşturan Tatlıses Gıda, orijinal tatlarından uzaklaşmadan geleneksel lezzetlerin çabuk ulaşılabilir olması ve halk sağlığını tehdit etmeyecek hijyenik üretim bantlarıyla hazırlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Kaşarlı Köfte, Karışık Köfte, Mahmudo Köfte ve Tatlıses Köfte çeşitleriyle büyük beğeni toplayan Tatlıses, firmanın yüksek kalite standartlarında üretiliyor. Her damak tadına hitap eden et köfteler, Balıkesir yöresinde Tatlıses Gıda’ya özel üretim yapan çiftliklerden alınan dana ve kuzu etleri ile hazırlanıyor.

 


DİĞER HABERLER
Banvit Kırmızı Ürünleri Kazandırıyor!
3 Aralık 2013. 12:47
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x