Türkiye’nin İlk Veteriner Hekimlerden Oluşan Halk Oyunları Ekibi


1

 

Türkiye’de Veteriner Hekimliği eğitim ve öğretiminin başlangıcının 171. yılı onuruna düzenlenen balo’da Veteriner Hekimlerden oluşan ilk halk dansları topluluğu büyük ilgi gördü.

 

Bu gerçekleştirilen baloda gösteri yapmak için 3 ay geceli gündüzlü çalışan halk dansları topluluğu Ege yöresi oyunları ile büyük alkış topladı.
Kuşadası “Pine Bay Holiday Resort” ta yapılan baloda solist Seda Üren’in şarkıları ile coşan veteriner Hekimler ve aileleri meslektaşlarının halk oyunlarını büyük hayranlıkla izlediler.

2
Bu gece ile ilgili Başkan H.Gökhan Özdemir imzasıyla açıklama yapan İzmir Veteriner Hekimler Odası “ Türkiye’de Veteriner Hekimliği eğitim ve öğretiminin başlangıcının 171. yılı onuruna düzenlediğimiz İzmir Veteriner Hekimler Odamız balosuna katılan değerli meslektaşlarımız ve eşlerine, destek sağlayan tüm ecza deposu , firma ,kurum ve kuruluşlara, şarkıları ile bizlere güzel bir gece yaşatan sanatçımız Seda Üren ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Türkiye’nin tamamı Veteriner Hekimlerden oluşan ilk halk dansları topluluğumuzda görev alan meslektaşlarımızı tebrik ediyor 3 ay gibi kısa sürede bu geceye hazırlandıkları ve Ege yöresi oyunlarıyla balomuza renk kattıkları için emeklerine sağlık diyoruz.” diyerek emekleri geçenlere teşekkür ettiler.

 

Bu grupta bir ilk ve emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekir. Grubun kurucusu ve üyesi olan İrfan Özüdoğru dışında Gökhan Dinçer, Arslan Bayrak, Adem Şahin, Orhan Bedez, Sami Burakhan Kurt, Nermin Kızılöz, Figen Ayberk, Ülkü Oruç, Buket Özkan Özyer, Nurcan Kaya ve İlgen Onat da diğer emek veren veteriner hekimler.

DİĞER HABERLER
Yunanistan'da sıtma vakaları

 

Maddi desteği ise EGE TAV ve İZMİR GÜNEŞ ECZA DEPOSU verdiler.


4 Aralık 2013. 10:51
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
İrfan Özüdoğru
İrfan Özüdoğru
10 yıl önce

İzmir’de yaşayan veteriner hekimler ilkleri yaşamayı iyi bilirler. Bu grupta bir ilk ve emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekir. Grubun kurucusu ve üyesi olan İrfan Özüdoğru dışında Gökhan Dinçer, Arslan Bayrak, Adem Şahin, Orhan Bedez, Sami Burakhan Kurt, Nermin Kızılöz, Figen Ayberk, Ülkü Oruç, Buket Özkan Özyer, Nurcan Kaya ve İlgen Onat da diğer emek veren veteriner hekimler. Maddi desteği ise EGE TAV ve İZMİR GÜNEŞ ECZA DEPOSU verdiler.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
1
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x