İşte yangının ardındaki gerçek!


iste-yanginin-ardindaki-gercek--

 

Hasan Aydoğan, 2 Aralık günü kundaklanan Kahkecizade Kurabiye Fabrikasının durumu hakkında açıklamada bulundu.

2 Aralık Pazartesi günü Düzce’de üretimini gerçekleştiren Kahkecizade kurabiye fabrikasında meydana gelen kundaklama ile ilgili medyada yer alan haberlere ve olayın aslına dair fabrika sahibi Hasan Aydoğan’dan bir açıklama geldi.

 

Aydoğan’ın açıklaması şöyle;

 

2 Aralık 2013 günü gece 22:00 sularında fabrikamızda meydana gelen kundaklama olayı ile ilgili basında çıkan haberlere istinaden gerçek bilgileri siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla paylaşmak istiyorum:

 

Söz konusu gün ve saatte İsmail Özdoğan isimli şahıs kamyonu ile fabrikamızın güvenlik bariyerlerini aşmış, güvenlik görevlimizi etkisiz hale getirdikten sonra fabrika üretim alanı içindeki kolileri yakarak kundaklamayı gerçekleştirmiş, fabrikamızı kullanılmaz hale getirmiştir. Sarhoş olduğu teşhis edilen kişinin yangın çıkarma bahanesinin alkol olduğu iddia edilmektedir.

 

Kundaklama olayını gerçekleştiren kişinin firmayla olan bağlantısı, KAHKECİZADE markasının sahibi olduğu HSN şirketinden değil eski sahibi Murat Turizmden kaynaklıdır.

 

Kendisinin olay günü Jandarma tarafından yakalandığında vermiş olduğu ifadede yer alan 150 bin lira alacaklı olduğu beyanı ise abartılıdır. Aslen Kahkecizade’nin eski sahibi Murat Turizm’e ait olan borç, firmamız HSN tarafından üstlenilmiştir. Sadece 15 gün önce firmamız tarafından yapılmış olan 45 bin TL’lik ödemeden sonra kalan bakiye resmi muhasebe kayıtlarımızda da görülebileceği gibi 34 bin TL’dir. Zaten alacak ne olursa olsun yapılmış olan bu eylem Milli Servetimize zarar vermektir.

DİĞER HABERLER
Tavuk Etinin Optimal Beslenmedeki Yeri ve Önemi

 

Basında çıkan işçilerimizin maaşlarını alamadığına dair haberler ise tamamen asılsızdır. Kundaklamanın gerçekleştiği gün tüm işçilerimiz bizlerle birlikte seferber, hüznümüze de ortak olmuşlardır.

 

Türkiye’nin kurabiye devi markamız Kahkecizade, tüm sıkıntılarımıza rağmen kalitesini bozmadan hizmetine devam edecektir.

 

Ürünümüzü gönül rahatlığı ile tüketen tüketicilerimiz, bu işten ticaret yapan 200‘e yakın çalışanıyla 54 bayimiz, satışından para kazanan 30 bini aşkın satış noktamız ve ev yapımı kurabiyeler üreten 100’ü aşkın fabrika çalışanımız Allah’ın izniyle mağdur olmayacaklardır.

 

Yılbaşına kadar, yeni fabrikamızda tüm enerjimizle üretime tekrar başlayacağımızı müjdelemek isterim. Üretime başlamamızdan hemen önce sizleri tekrar bilgilendireceğim.

 

İş ortaklarımızın ve sevenlerimizin desteği ile çok yakında tekrar güzel günlerimize kavuşacağız.

 

Saygılarımızla,

Hasan AYDOĞAN


4 Aralık 2013. 19:06
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x