“Bursa Menşei’li TAVUK”


3

 

Menşei Bursa olan ve Bursa’yla özdeşleşen ürünlerin sergilendiği Gastronomi Festivali hareketli geçti.

 

 

Açılışını  Bursa Valisi Şahabettin Harput’un yaptığı, Bursa Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilen  Gastronomi Festivalinde Bursa ile özdeşleşen Hastavuk doğallığı ve lezzeti esas alarak sunduğu ürünlerle, Türkiye’nin her yerinden gelen ziyaretçilerin, işinin ehli şefler, profesyonel aşçıların büyük ilgi ve beğenisini kazandı.

 

 

150 aşçının yarıştığı, onbinlerce ziyaretçinin katıldığı festivalin 17 Kasım 2013 gala yemeğinde yarışmada dereceye girenlere ve festivale destek  veren firmalara plaketleri verildi. Hastavuk adına Beyaz Et Pazarlama Şefi Savaş Doğan plaketi teslim aldı.

1

 

Hastavuk’un Balıkesir tesisleri ve yeni üretim konusunda bilgi veren yetkililer şunları söylediler;“Hastavuk olarak, 42 yıllık deneyimimize Haziran 2013’te Balıkesir-Susurluk-Karapürçek’te kurduğumuz beyaz et entegre sistemini dahil ettik. O günden bugüne çeşitli platformlarda tüketiciyle buluşmaya devam ediyoruz. Bu buluşmalardan biri olan ve ilk kez gerçekleştirilen 1.GASTROFEST’te (Gastronomi festivali) de Hastavuk standıyla yerimizi aldık. Üretime başladığımız ilk andan itibaren hedef kitlemizi “Anneler” olarak belirlemiş olup,  hassasiyetle üretim faaliyetlerimize son hızla devam etmekteyiz.

 Her annenin günümüzde üretilen tüm ürünlerle ilgili endişeleri olduğunu biliyoruz.

Bizde tavuk tüketiminde annelerimizin için ürettiğimiz %100 doğal tavuk ürünleriyle rahatlatıyoruz.Peki sağlıklı üretim ile nasıl fark yaratmaktayız?

 Avrupa’da “Altın Buluş ” ödülü almış ve Türkiye’de ilk olarak Hastavuk tarafından kullanılan Aeroscolder sistemiyle tavukların tüylerini su yerine yoğun hava akımı ile yumuşatıyoruz. Bu sayede hijyenik üretimle, ürünlerin doğal rengi, doğal kokusu ve doğal lezzetinı korumuş, özlenilen tavuk eti lezzetini Türk halkının damak tadına ve beğenisine sunmuş oluyoruz.”

 

 

 4

 

DİĞER HABERLER
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Mevlüt Uysal seçildi

 


6 Aralık 2013. 18:57
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x