Anne Kalbi MOM-Z’den Banvit’e Ödül


1462965_627392643965660_387105623_n

 

 

“Çalışan Annelerine Değer Veren Yılın Örnek Kurumu” ödülüne Banvit layık görüldü

 
Fikir Annesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen mom-z’de Z Kuşağı; annelerin, uzmanların, pazarlama ve markaların diliyle anlatıldı. Son 10 yılda “anne” ve “annelik” kavramının ne kadar değiştiği ve Z kuşağı anneleriyle iletişim kurmanın hassas ve ince noktaları olanca açıklığıyla, daha önemlisi verilerle ve tespitlerle global konuşmacılar tarafından paylaşıldı.

 
mom-z 2013’te markalar annelere nasıl temas ettiklerini projeleriyle, deneyimleriyle mom-z katılımcılarına sundular. Anne çocuk sektörünün profesyonelleri, dünyaca ünlü stratejistler , reklamcılar ve pazarlama uzmanları Mom-z sahnesinde yer aldı.

 

 

Zirve’de kimler yer aldı?

 
mom-z’de Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından açılışı yapılan konferansta 09.00- 18.30 arası konuşmalar, sunumlar yapıldı ve markalar anneler için yaptıkları projeleri anlattılar. Mom Central CEO’su Stacy DeBroff, Mom Central Başkan Yardımcısı Maria Guera, Mom Central & Millenials Co. Stratejiden Sorumu Başkan Yardımcısı Megan Maguire, Marka ve Pazarlama Danışmanı Temel Aksoy, Aromaterapist ve Oyuncu Ayşe Tolga, İş Kadını Ayşe Kucuroğlu, Televizyoncu Özlem Gürses, Gazeteci- Yazar ve Fikir Annesi CEO’su Pınar Reyhan Özyiğit ile Banvit, Vestel, Canbebe, Nestle Pure Life ve Philips Avent yöneticileri salon konuşmacıları arasında yerlerini aldılar.

DİĞER HABERLER
Marmaralı Başkanlar İstanbul’da Buluşuyor

 

 

mom-z Ödülleri verildi

 
Etkinlik, gün boyunca sosyal medyadan da ilgiyle takip edildi. Özellikle mom-z ödülleri oldukça konuşuldu. “Sosyal Sorumluluk Bilinci En Yüksek Sanatçı Anne” ödülüne Gülben Ergen, “Sosyal Sorumluluk Bilinci En Yüksek Gazeteci-Yazar Anne” ödülüne Ayşe Arman, “Anneyi En İyi Destekleyen Proje” ödülüne Milupa Anne Bebek Kulübü, “Anneliği En İyi Anlatan Reklam” ödülüne Pınar ve “Çalışan Annelerine Değer Veren Yılın Örnek Kurumu” ödülüne Banvit layık görüldü. Kazananları halk belirledi.

 

 


18 Aralık 2013. 16:32
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x