Turizm,Otelcilik Öğrencileri Tarihi Yemeklerle Yarıştılar


vn8yh

Aydın ÖZPELİT
Çiftlik-Mudurnu

 
Mudurnu Süreyya ASTARCI Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel işletmeciliği Programı öğrencileri Mudurnu Hacı Şakirler Konağı’nda Doğu Anadolu Bölgesi yemeklerini hazırlayarak öğretmenlerinin yönetiminde kendi aralarında yarıştılar.

 

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Konak işletmeciliğini yapan Mehmet CANTÜRK “Konaklarda, İşletmelerde yemek yapma etkinliğini geleneksel hale getirdik, Konaklar ve işletmeler olarak destek veriyoruz ve bu arada da turizm otelcilek öğrenceliri de kendi aralarında yarışarak yemek kültürlerini öğreniyorlar”dedi.

 
Turizm Bölümü öğrencilerini her hafta işletmelerine davet ettiklerini ifade eden CANTÜRK, öğrenci kardeşlerimiz malzemeleri getiriyorlar bizlerde işletme ve tesisimizi açıyoruz , 7 bölgeye ayrılan yemek etkinliğinde bu hafta Doğu Anadolu Bölgesi yemeklerinin yapıldığını belirtti.

 

 

Cantürk, “Bu etkinliğin Mudurnu’ya faydası tabiiki olacaktır, önceki yıllarda Yüksek okulumuz ve Mudurnu halkının birbirine kaynaştırıcı çok etkinlik yapılamamış, bu tip etkinlikler yöre halkı ile Üniversite öğrencilerini birbirine kaynaştıracak ve tanımalarını sağlayacak ve bundan sonrada daha değişik etkinliklerin yapılmasına aracılık edecektir” dedi.


DİĞER HABERLER
Evlere Taze Süt Servisi İlgi Uyandırdı
29 Aralık 2013. 19:11
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x