İzmir Güneş Ecza Deposu’nun Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı


G2

 

Güneş Ecza Depoları grubu içinde yer alan İzmir Güneş Ecza Deposu,yıl sonu değerlendirme toplantısını Kuşadası Sürmeli Efes Otel’inde gerçekleştirdi.

 

 

 

Kadrosuna  katılan yeni bölge satış temsilcileri ile daha da güçlenen İzmir Güneş Ecza Deposu ,uyguladığı dar bölge sistemi ile yeni yılda da başarıya ulaşmayı hedefliyor.

 

G1

 

Genel Müdür Hüseyin Baysan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantının ilk gününde; satış ekibi ile geçtiğimizin yılın değerlendirilmesi yapıldı. 2014 yılı çalışma planı ve hedefleri gündemin ikinci konusuydu. Şirketin 2014  hedefleri konusunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına şirketin saha ve merkez kadrosunun tamamı katıldı. Şirketin hedeflenen başarıya ulaşması için getirilen öneriler tek tek masaya yatırıldı ve değerlendirildi. Depo’nun tüm faaliyetlerini düzenleyen yasal mevzuatta meydana gelen değişiklikler ve uygulamalar hakkında çalışma arkadaşlarına bilgi veren Sorumlu Yönetici Vet. Hek. İbrahim Armağan, 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin olarak; Müşteri hassasiyetlerine özel önem verileceğini, deponun tüm çalışmalarında daha özenli ve dikkatli olarak yeni yılda da başarıyı ulaşacaklarından emin olduğunu ifade etti.

 

 

Çalışma toplantısının ikinci gününde, sevk, muhasebe ve finans bölümlerinin ortak çalışma toplantıları vardı. Gerçekleştirilen ekip çalışmalarında, depo faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.

DİĞER HABERLER
Hürriyet'in yeni genel yayın yönetmeni Sedat Ergin oldu.

 

 

Veteriner Sağlık Ürünleri sektöründe, büyükbaş, kanatlı ve balık ilaçları dağıtımında önde gelen hizmet noktalarından biri olan İzmir Güneş Ecza Deposu’nun genel değerlendirme toplantısının son gününde Kuşadası’nın tarihi Meryem Ana ve Şirince bölgelerine gezi düzenlendi. Yeni yıla enerji depolayarak, tamamen başarıya kitlenmiş  ve birbirine kenetlenmiş bir şirket olarak giren İzmir Güneş Ecza Deposu çalışma toplantısı akşam düzenlenen gala yemeği ile sona erdi.


20 Ocak 2014. 11:07
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x