Çiftçiye Kaymaklı Bayram


Tarım ve Köyişleri Bakanı M.Mehdi Eker Kurban Bayramı öncesi süt ve hububat pirimlerinin ödeneceği müjdesini verdi.Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı tamamlanan Sütaş Entegre tesislerinin açılışında bu müjdeyi verdi.Bakan Eker Süt primlerinin bundan böyle her üç ayda bir ödeneceğini de söyledi.

Mehdi Eker, Kurban Bayramı’ndan önce 130 milyon lira süt primi, 150 milyon lira da hububat primi ödeyeceklerini söyledi.
   
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kurban Bayramı’ndan önce 130 milyon lira süt primi, 150 milyon lira da hububat primi ödeyeceklerini söyledi.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Sütaş Entegre Tesisleri’nin açılışında yaptığı konuşmada, bir müjdeyi paylaşmak istediğini dile getiren Eker, şunları kaydetti:

“Hayvancılık destekleri için icmaller yapılıyordu, dolayısıyla yılın içerisinde ödeme yapamıyorduk. 2010 yılının ilk 6 ayındaki icmaller toplandı, yarından itibaren bayramdan önce, 130 milyon lira süt üreticisine süt primi ödeniyor. Artı hububat primlerinde de icmali yapılan 150 milyon lirayı yine bayram öncesi ödüyorum. Bunu da sizinle ilk kez paylaşıyorum. 280 milyon lira bayramdan önce Türk çiftçisinin hayvancılık yapan Türk üreticisinin cebine nakit para giriyor.”

Eker, süt primlerinin bundan sonra her 3 ayda bir ödeneceğini de sözlerine ekledi

DİĞER HABERLER
Köy Çocukları Mahsulü satıp,Somali'ye gönderdiler

7 Kasım 2010. 16:48
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x