Ross Breeders Anadolu Teknik Semineri Yapıldı


Ross Breeders Anadolu Teknik Semineri Yapıldı
 
Ross Breeders Anadolu, Türk kanatlı sektöründe yüklenmiş olduğu sorumluluğunun bilinci ile, sektördeki güncel konulardaki global anlamdaki son gelişmeleri müşterileri ile paylaşmak amacı ile düzenlemekte olduğu teknik seminerlerinden birisini daha gerçekleştirdi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Ross Breeders Anadolu Bilgi Paylaşım Toplantısı” Antalya Ela Quality Resort Otel’de 7-10 Ekim 2010 tarihleri arasında başarıyla tamamlandı. Toplantı Tarım ve Köyişler Bakanlığı yetkilileri, Türk tavukçuluk sektöründeki broyler ve broyler damızlık üretimi yapan hemen tüm firmaların temsilcileri, Ross Breeders Anadolu çalışanları, Aviagen bölge sorumluları ve teknik müdürleri ile Aviagen teknik danışmanlarından oluşan toplam 108 kişilik katılımla yürütüldü.

Toplantıda, Aviagen bölge sorumluları dünyada tavukçuluğun yakın geleceği ve Türkiye’nin bu gelecekteki yeri, önümüzdeki 5 sene için tahmin edilen genetik ilerlemeler, küresel ve bölgesel teknik servis hizmetleri, Aviagen ve temsilcilerinin hizmet içi teknik eğitimleri gibi konulara vurgu yaptılar.

Sektörün güncel sorunlarının ele alındığı ve katılımcıların da sorularıyla iştirak ettikleri teknik seminerlerde ise broyler damızlıkların üretim döneminde sevk ve idaresi, yemin fiziksel kalitesi, yer yumurtası ve çözüm önerileri, yaz ve kış havalandırması ile yem fabrikaları ve broyler üretiminde salmonellanın önlenmesi konuları tartışıldı.”

DİĞER HABERLER
Keskinoğlu Ege'de İhracat İkincisi

23 Kasım 2010. 15:08
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x