Trakya Birlik İçin Meclis Araştırma Komisyonu


Trakya Birlik İçin Meclis Araştırma Komisyonu Kuruluyor

TBMM, Trakya Birlik’in uygulamalarının araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Trakya Birlik’in uygulamalarının araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verdi.

TBMM’nin Trakya Birlik’in Uygulamalarının Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına İlişkin Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Trakya Birlik’in uygulamalarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Anayasanın 98’inci, İçtüzüğün 104 ve 105 inci maddeleri uyarınca bir Meclis araştırması açılmasına, bu araştırmayı yapacak Komisyonun 16 üyeden kurulması kararlaştırıldı. Komisyonun çalışma süresinin Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Katip Üye seçimi tarihinden başlamak üzere 3 ay olmasına ve gerektiğinde Ankara dışında da çalışmasına, Genel Kurulun 10 Kasım 2010 tarihli 17’nci Birleşiminde karar verildi


DİĞER HABERLER
Üreticilerden gıda güvenliği için küresel çağrı
24 Kasım 2010. 10:39
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x