Vodofone Çiftçi Kulübü’nün İkinci Traktör Talihlisi


Vodafone’un sosyal bir iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü’ne üye olarak, çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen, ikinci traktör çekilişinde talihli belli oldu. Yapılan çekiliş sonucu Bursalı çiftçi Hasan Tekin 2010 model Case IH marka traktörü kazandı. Tekin, Vodafone Türkiye  Çiftçi Segment Yöneticisi Yiğit Özcan, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım ve Case IH Bölge Müdürlüğünden yetkililerin katıldığı bir törenle teslim aldı.

19 Aralık 2010 Vodafone tarafından Vodafone Çiftçi Kulübü’ne üye olarak, çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen traktör çekilişinde ikinci talihli de belli oldu. Bursa’dan Hasan Tekin, Vodafone Çiftçi Kulübü’nden kazandığı traktörünün anahtarını Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım ve Case IH Bölge Müdürlüğünden yetkililerin katılımıyla düzenlenen törenle Vodafone Türkiye Çiftçi Segment Yöneticisi Yiğit Özcan’dan teslim aldı. Törende Tarım Kredi Kooperatifleri üst düzey yetkilileri, bölge kooperatiflerinin yönetim kurulu başkan ve üyeleri, kooperatif çalışanları ve çiftçiler de hazır bulundu.

Vodafone Türkiye Çiftçi Segment Yöneticisi Yiğit Özcan konu ile ilgili olarak şunları söyledi:  “Vodafone Çiftçi Kulübü’nü oluştururken amacımız ürün ve hizmet politikamızla Türk çiftçisinin yanında olmaktı. Sunduğumuz ürün ve hizmetler kısa sürede çiftçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında daha önce çiftçilerimize çekilişle iki adet traktör vereceğimizi duyurmuştuk. İlk traktör Aydın’a giderken, Case IH marka ikinci traktörümüzü Bursa’lı Çiftçi Kulübü üyemiz Hasan Tekin’e armağan etmekten dolayı çok mutluyuz.“

DİĞER HABERLER
Ata Tohumu ekmek yasak diyenlere yasak

Bir yıl önce Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın da desteğiyle başlayan Vodafone Çiftçi Kulübü, çiftçilerin ve yakınlarının hayatlarını mobil iletişim teknolojinin imkânlarından yararlanarak kolaylaştırma hedefiyle yola çıktı. Uygun fiyatlarla mobil iletişim imkânlarını Cep Çiftçi tarifeleriyle çiftçilerin hizmetine sunan Vodafone, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı‘nın yürürlüğe koyduğu yeni yönetmelikler, düzenlemeler, haberler ve diğer bilgilendirme mesajlarını da çiftçilere aktardı.

Ücretsiz kaza sigortası ile çiftçilere güvence sağlayan Vodafone Çiftçi Kulübü, ayrıca tüm abonelerine yine ücretsiz sunduğu 2434 Çiftçi Haber Paketi ile ürüne özel hava tahmini yorumları, ürüne özel hastalık ve zararlı uyarıları, tarımsal destek gibi işlerini ilgilendiren tüm konularda bilgilendiriyor. Hizmet kapsamında, şimdiye kadar kırk binden fazla ücretsiz kısa mesaj gönderildi.

Marka ortaklıklarıyla çiftçilere avantajlı fiyatlarla traktör sahibi olma imkânı sunulurken, kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde birçok tarımsal eğitim de yüz yüze gerçekleştirildi. Birinci yaşını dolduran Vodafone Çiftçi Kulübü, 21 farklı ile bağlı 700’den fazla beldede 50 bini aşkın çiftçiye eğitim verirken daha verimli ve bilinçli üretim için yaptığı çalışmalarda 40 bin kilometreyi aşkın yol kat ederek Türkiye’yi adım adım gezmeye devam ediyor.

DİĞER HABERLER
3. Dünya Savaşı Tarlada Çıkacak

Ekim ayının başında Tarım Bakanı M. Mehdi Eker’in de katıldığı bir törenle yola çıkan Vodafone Çiftçi Kulübü Tırı gece gündüz demeden çiftçileri köylerinde ziyaret etti. Diyarbakır, Yalova, Bursa Ankara, Samsun, Ordu, Isparta, Antalya’da çiftçilerle buluşarak yüz yüze eğitimler gerçekleştiren Vodafone Çiftçi Kulübü Eğitim Tırı; Ankara, Samsun ve Isparta’da katıldığı fuarlarla da çiftçilerimize ulaştı. Otuz ilde yüz elliyi aşkın noktada yapılacak bilgi paylaşım toplantıları ve yirmiden fazla fuar ve festival katılımları ile en az 300 bin çiftçi ile buluşacak.

Vodafone Çiftçi Kulübü iyi tarım uygulamaları, tarımsal pazarlama, verimli ve karlı meyvecilik ve hayvancılık konusunda bilgilerin paylaşıldığı eğitimlerle, teknolojinin imkânları kullanılarak üretimin nasıl kolaylaştırılabileceği ve verimliliğin nasıl artırılabileceği konusunda önümüzdeki dönemde çiftçileri bilinçlendirmeye devam edecek.

 


19 Aralık 2010. 12:47
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x