Hindi Bulaşık Makinesinde Pişti……


Yemeğinizle fark yaratmaya ne dersiniz? Öyleyse hindinin yeni yıl yemeği olarak doğduğu İngiltere’den çılgın bir öneriye açık olun. Geleneksel fırında hindiyi yeniden ve yaratıcı bir şekilde yorumlayarak konuklarınızı şaşırtın. İngiliz şefin özel tekniğiyle bulaşık makinesinde pişen hindi, yeni yıl yemeğinize damgasını vursun.
 
Bulaşık makinesinde hindiyi pişirmek ilginç olduğu kadar kolay bir yöntem. Hindiyi hazırlayın ve büyük boy fırın torbasına koyun. Torbanın ağzını hava ve su geçirmeyecek şekilde sıkıca bağlayın. Buharlı pişirme için hindiyi bulaşık makinenizin içine yerleştirin. Hindinin her 1 kilo ağırlığı için 50 dakikalık yıkama süresi ekleyin. Ağız sulandıran görünüme sahip ve buharlı pişirme sayesinde besin değerlerini koruyan leziz hindinizi yemek için, yıkamanın sona ermesini bekleyin.

İlk Deneme Tavukla

Bulaşık makinesinde pişirme tekniğini ilk olarak 2,5 kg’lık bir tavuğu pişirmekle deneyen yaratıcı şefler; sıkı, gevrek, kurumayan göğüs eti sonuçlarını alarak etkileyici sonuçları kanıtladılar.

Sadece iki kez çevrilen tavuk, derisinin tamamen kızarması için kısa süreliğine fırına atıldı ve böylece pişirme işlemi tamamlandı. Bulaşık makinesinde olduğu sürece et termometresi kullanılarak tavuğun ideal ısıda pişip pişmediği kontrol edildi.

Daha Kolayını mı Arıyorsunuz?

Eğer bulaşık makinesinde ve et termometresiyle pişirmek sizin için zahmetli ve zaman alıcı bir işse Electrolux Buharlı Kombi fırın tam size göre. Geniş program yelpazesiyle her zaman mükemmel pişirme sonuçlarını garanti eden EOB 98000 X’le işleriniz kolaylaşıyor; yemeği fırına attıktan sonra hiçbir şeyi düşünmenize gerek kalmıyor. Akıllı fırın otomatik pişirme programlarıyla yemeğinizi ideal ısı ve sürede pişirirken besin değerlerini ve lezzetini koruyor. Ortaya tablo gibi capcanlı renkleriyle sebzeler ve dışı gevrek, içi sulu et yemekleri çıkıyor.

DİĞER HABERLER
Bakanlık Yanıltıcı Reklamlara Savaş Açtı

Buharlı pişirme ve Electrolux kombi buharlı fırın hakkında daha fazla bilgi için Electrolux web sitesini inceleyebilirsiniz.

Bulaşık makinesinde hindi pişirme hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki web sitesini ziyaret edebilirsiniz:www.dailymail.co.uk/femail/food/article-1235634/Turkey–la-dishwasher–How-ignite-love-affair-festive-bird.html#ixzz0a2Ligk9b


31 Aralık 2010. 17:14
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x