ANIMALIA ISTANBUL 2011


HKF Fuarcılık AŞ.’ nin organize ettiği ve Hayvancılık Sektörünün en önemli Fuarı olma niteliğini kazandırdığı ANIMALIA İSTANBUL, sektörün yerli ve yabancı lider firmalarını 8. kez uluslararası bir platformda bir araya getiriyor.

ANIMALIA İSTANBUL Fuarı, Türkiye’nin ve çevre ülkelerin hayvancılık ve besi endüstrisi sektörünün ilk ve tek UFI Approved Event (Ufi Onaylı Fuar) Sertifikalı uluslararası ihtisas fuarıdır. ANIMALIA İSTANBUL Fuarı çatısı altında yer alan sektörler: Süt Endüstrisi ve Ekipmanları, Besi Endüstrisi ve Ekipmanları, Organik Süt ve Et Ürünleri, Modern Hayvancılık İşletmeleri ve Sürü Sağlığı, Yem ve Yem Katkı Maddeleri, Veteriner Ekipmanları ve İlaçlar.

ANIMALIA İSTANBUL 2011, yerli ve yabancı profesyonel katılımcı ve ziyaretçilerin buluşma noktası olarak, hayvancılık sektörünün gelişmesini sağlamayı ve verimliliği arttırmayı hedeflemiştir. Etkinlikleri ile anılan fuar, ayrıca sektörün önemli sorunlarının tartışıldığı ve bilgilendirildiği panel, oturum ve seminerlere de evsahipliği yapacaktır.

Ülkemizin hayvancılık konusundaki en önemli fuarı olan ANIMALIA İSTANBUL 2011, Tarım ve Köy işleri Bakanlığı himayesinde ve sektörün en önemli Dernek ve lider Firmalarından oluşan bir Danışma Kurulu’nun yönlendirici bilgileri doğrultusunda organize edilmektedir.

ANIMALIA İSTANBUL Fuarları süresince çeşitli üniversite, dernek ve kuruluşların sunduğu seminer ve projelerle sektörün bilgi iletişimine katkıda bulunulmakta; hayvancılığın önemli problemleri seçkin panellerde tartışılarak çözüm üretilmeye çalışılmaktadır.

DİĞER HABERLER
Kars’ta bölgenin en büyük büyükbaş hayvancılık çalıştayı yarın gerçekleşecek

Türkiye’de hayvancılık sektörünün tek fuarı olan ANIMALIA İSTANBUL Fuarı, en yeni teknolojileri ve profesyonelleri üreticileri ile buluşturarak, sektörün önünü açacak ve verimli yatırımların artmasını sağlayacaktır. Fuarda ‘’Çiftlikten Sofraya’’ konsepti altında, hayvancılık  sektörünün; yemden anahtar teslim projelendirmeye, genetik yapılandırmadan damızlık hayvanlara, en yeni teknolojiler yardımı ile üretilmiş bitmiş ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecektir.


1 Eylül 2010. 16:59
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x