Beypiliç Modern Tesislerini Basına Tanıttı


 

DSC_0170

 

 

Beypiliç Modern Tesislerinin Basına Tanıttı

 

SERDAR KONURALP

 

 

Beyaz Et Sektörünün Örnek Markası Beypiliç, Taksim International Abant Palace Oteli’nde Gerçekleştirdiği Basın Gezisi ile Bilgilendirme Toplantısında tesislerini basın mensuplarına tanıttı  ve Sektör Gerçekleri ve Kurumsal Hedefleri ile ilgili herkesin merak ettiği konuları sağlıklı bir şekilde aydınlattı.

 

 

Kurulusundan bu yana daha sağlıklı üretim için üretiminin her aşamasını “kontrol altında” tutan ve getirdiği yeniliklerle sektörüne öncülük eden Beypiliç, yeni hedeflere geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor. Kendi çiftliklerinde, uzman veterinerlerin sürekli takibi altında üretilen Beypiliç ürünleri, çok sıkı sağlık kontrollerinden geçtikten sonra tüketiciye sunuluyor. Beypilic, ürettiği tüm ürünlerle her zaman gurur duyuyor ve gelişerek ilerlerken tüm tüketicilerin sevgisini kazanmanın mutluluğunu yasıyor.

 

DSC_0168

 

 

KALİTESİ İLE DÜNYA MARKALARININ TERCİHİ OLUYOR

 

 

 

Kendi kullanmayacağı ve tüketmeyeceği hiçbir ürünü üretmeyen çalışanlara sahip olan Beypiliç, aldığı “TSE Helal Gıda”, IFS (Uluslararası Gıda Standardı), BRC (İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu) sertifikaları ve daha pek çok sağlık kalite belgesi ile de çalışanlarına destek oluyor. Beypiliç’in, dev tesisleri, sağlıklı ve hijyenik üretim koşulları, ve kalitesi ile de dünya markalarının tercihi oluyor. BURGER KING, POPEYES, ARBYS, LITTLE CEASARS ve SBARRO markalarının kendilerine özgü piliç ürünleri de Beypiliç tarafından özenle üretiliyor. BURGER KING tarafından bağımsız bir kuruluşa yaptırılan araştırma sonucunda Beypilic’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki tedarikçiler arasında en yüksek kalite standartlarında üretim yaptığı ortaya çıkmış durumda.

DİĞER HABERLER
Hayvan Hastalıkları ile Mücadele Genelgesinde Değişiklik

 

DSC_0166

 

TESİSLERİN YENİLERİ GELİYOR

 

 

 

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, gerçekleştirilen basın toplantısında yeni yatırımlar konusunda bilgi verdi. 2016’da günlük 1,5 milyon adet sofralık yumurta üretimi kapasitesine sahip tesislerinin devreye gireceğini belirten Koca; “Değeri 25 milyon Euro dolayında olacak bu yatırımı uzun zamandan beri geciktirmemizin sebebi, çevre konusundaki hassasiyetimiz. Üretim sırasında ortaya çıkacak gübrenin enerjiye dönüştürülmesi ve çevreye olumsuz hiçbir etkisi olmaması konusunda tüm önlemleri eksiksiz şekilde gerçekleştirdik. Türkiye’de piliç eti üretiminin artmasıyla ithal et getirilmesi riskinin azaldığını vurgulayarak, “Kırmızı et ithalatı bugünkü rakamların çok üzerinde olacak, fiyat rekabeti sağlanamayacağı için belki de kırmızı ette üretim bitecek ve tamamen dışa bağlı konuma geçilecekti. Beyaz et üzerinde oynanan oyunlarda da bu gerçeği göz ardı etmemek gerekmektedir ” dedi.

 

DSC_0276

 

2017’de hedeflerinin saatte 27.000 adet piliç kesim kapasitesine sahip yepyeni kesimhaneyi hayata geçirmek olduğunu söyleyen Dr. Sait Koca, “Üretim kapasitemizi yaklaşık %110 arttıracak bu projemizle ilgili teknik çalışmalarımızı tamamladık. Bu projenin maliyeti yaklaşık 65 milyon Euro. Şu an 2788 kişi istihdam ediyoruz. Yeni yatırımlarımızla birlikte 2020 yılında 7000 kişinin istihdam etmeyi hedefliyoruz.

DİĞER HABERLER
HasTavuk,18 Mart Üniversitesi Kariyer Günlerinde

 

Kesimhane_ic

 

EN ÇOK KULLANILAN HAMMADDE MISIR

 

 

 

Koca, “Mısır ihtiyacımızı yurt içinden karşılıyoruz. Bu bağlamda mısır üreticisini ciddi olarak finanse ediyoruz. Bununla ilgili olarak yakınmıyoruz, tam tersi olarak verdiğimiz bu destekten ötürü mutluluk duyuyoruz. Mısırdan sonra kullandığımız diğer önemli ham madde grubu yağlı tohumlar ve küspeleri. Burada da ağırlık soya fasulyesi ve küspesinde. Bu ham maddelerde ise tamamen dışa bağımlıyız. Dünya pazarlarında var olan ürünü, dünya fiyatları ile almak zorunda kalıyoruz. İthalatta yaşanabilecek sıkıntı riskini dikkate alarak bu ürünler için de ciddi stoklar oluşturmak zorunda kalıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

DSC_0286

 

“İYİ TARIM UYGULAMALARI SERTİFİKASINA SAHİP TEK FİRMAYIZ”

 

 

 

Zaman zaman sektör hakkında medyada ortaya çıkan olumsuz söylemlerin gerçeklerle alakasi olmadığını ye tüketicilerin kulaktan dolma yalan yanlış bilgiler yüzünden boy yere piliç etinden sorduğunu belirten Dr. Sait Koca “Yetiştirme çiftliklerimizin tamamında “iyi Tarım Uygulamaları” sertifikasına sahip tek firmayız. Hem yetiştirme çiftliklerimiz hem de kesimhanemiz 365 gün 24 saat herkese açık. Dileyen herkes gelip tesislerimizi gezerek yüksek üretim kalitemizi yerinde görebilir. Sektörümüz gıda alanında en sağlıklı üretim standartlarını taşıyor.” dedi.

DİĞER HABERLER
Dünya bilim insanları Beyaz Et Kongresi’nde 6. kez bir araya gelecek

DSC_0356

 

 

“RİSK ALMA, ÖNLEM AL”

 

 

 

1981 yılında Ankara’nın Beypazari ilçesinde karma yem üretimi yapmaya başlayan Beyyem, 1986 yılında Beypi A.Ş kurulmuş ve Bolu-Göynük’te açılan kesimhane ile piliç eti üretimi yapmaya başlamıştır. Yeni kesimhanesini Bolu’da kuran Beypiliç, 1995 yılında şirket merkezini Bolu’ya taşımış; kuluçkahane, karma yem fabrikası ve kesimhane ile çok sayıda damızlık ve üretim kümesleri yatırımları gerçekleştirmiştir 2004 yılında ise Beyyem A.Ş. tüm varlıkları ile Beypi A.Ş. ye katılmıştır. Böylece Beypi A.Ş. çok güçlü bir yapıya kavuşturulmuştur. Türkiye’deki en başarılı 100 şirket arasında yer alan, sürekli büyüyen ve şu anda da Türkiye’de sektöründeki öncü firma olma başarısını gösteren Beypiliç, teknolojiyi yakından takip edip yatırımlarını yaparken “insan sağlığı ve hayvan refahı” kavramlarını her zaman en ön planda tutuyor. Teknolojik olanaklarını her zaman doğaya ve tüketiciye saygılı davranarak kullanan Beypiliç, iş sağlığı ye güvenliği kapsamındaki tüm çalışmalarında da “önce sağlık ve güvenlik” ve “risk alma, önlem al” sloganlarını Misyon ediniyor.

 

Genel Müdür Dr.Sait Koca Genel Yayın Müdürümüz Serdar Konuralp ile

Genel Müdür Dr.Sait Koca Genel Yayın Müdürümüz Serdar Konuralp ile

 

13307425_10156845139240062_6726909689916017374_n

 

DSC_0321

 

BEYPİLİÇ’İN SEKTÖRDE ÖNLENEMEYEN YÜKSELİŞİ

 

Aşağıdaki link ‘i tıklayarak izleyebilrsiniz

https://www.ciftlikdergisi.com.tr/tavukculuk-tarihi-10.html

 


30 Mayıs 2016. 14:04
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x