Bildiğiniz lezzet, bildiğiniz katkısız Kadınbudu Köfte!


Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez tatları arasında yer alan  Kadınbudu Köfte, Banvit’in lezzet güvencesiyle sofralarınızda…

 

 

Türk mutfağının geleneksel tatlarını sofralarından eksik etmek istemeyenler için Banvit, tüketicilerine pratik ve lezzetli olduğu kadar, güvenle tüketebilecekleri katkısız Kadınbudu Köfte lezzetini sunuyor.

 

Siz pişirin, onlar afiyetle yesin…

 

Banvit’in katkısız ürünleri arasında yer alan Banvit Kadınbudu Köfte, tamamen ev mutfaklarında kullanılan malzemelerle; piliç eti, pirinç, yumurta ve çeşitli baharatlar ile el değmeden hazırlanıyor. Sadece ısıtarak kolayca servis edebileceğiniz Banvit Kadınbudu Köfte, sevdiklerinizin iştahını kabartacak.

 

Banvit’in diğer katkısız lezzetleri arasında Kasap Köfte, Acılı Kebap, Bandırma Köfte, Nuget, Cordon Bleu, Schnitzel ve Çıtır Burger yer alıyor. Yoksa siz Banvit’in katkısız lezzetlerini denemediniz mi?

 

 

 

BANVİT’İN NOTU:

 

Katkısız ürün, endüstriyel ortamda işlenmiş gıdaların, tamamen ev mutfaklarında kullanılan malzemelerle üretilmesi demektir. Banvit’in katkısız ürünlerinde tuz, süt tozu, yumurta, baharat karışımları, buğday unu ve nişastasından oluşan kaplama malzemesi, tatlı kırmızıbiber, zerdeçal, kereviz, maydanoz gibi mutfaklarımızda hergün kullandığımız gıdalar kullanılmaktadır.

Katkısız ürünlerimizde kullanılan etler eskiden de olduğu gibi yüzde100 piliç ve yüzde 100 dana etidir.

Banvit ürünlerinin ambalajlarında ilgili ürünün içinde ne bulunduğu ve ne bulunmadığı açık olarak belirtilmektedir. Ambalajın ön yüzünde “Katkısız Lezzet” logosu bulunan tüm ürünlerimiz tamamen ev mutfağında hazırlanmış özelliğe sahiptir. Bu grupta çocukların çok sevdiği kaplamalı ürünler ve köfte, kebap çeşitlerimiz bulunmaktadır. Katkısız ürünlerde yönetmeliklerde müsadeli olsalar da “E” kodlu hiçbir katkı malzemesi bulunmaz. Bunların yanısıra “MSG” olarak bilinen lezzet arttırıcı katkı malzemesi ve soya kullanımı tamamen kaldırılmıştır. Ayrıca tüm katkısız ürünlerimizde tuz oranı yüzde 25 azaltılmıştır.


DİĞER HABERLER
“Kanatlı Üretiminde Güncel Gelişmeler” Konulu Seminer
10 Temmuz 2012. 11:37
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x