Tarım ekonomisti adayı daha bölümü seçerken tarım ekonomistinin çalışma alanlarını bilmeli, bu alanları araştırmayı sevmeli ya da bu alana eğitim sırasında ilgi duymaya çalışmalıdır. Birinci konu ve en önemlisi budur.
İyi altlık kalitesinin korunması, kanatlı sağlığı ve refahı için çok önemlidir, ancak aynı zamanda sürekli bir zorluktur.
Kanatlı hayvan yetiştiriciliğinde üretimi ve verimi etkileyen en önemli stres faktörlerinden biri olan sürü yoğunluğunun etkileri göz ardı edilmemelidir.
Su kaynaklarını, UV ışığından Hidrojen peroksit kullanmaya kadar sterilize etmek için birçok yöntem bulunmaktadır.
Avrupalı bir araştırma konsorsiyumu kesim öncesi broiler piliçlerde Campylobacter yaygınlığını azaltmak amacıyla…
Tarım politikası konusunu kendi değerlendirmelerimle, anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalıştım.
BEYAZ VE KIRMIZI ETİ BİRARADA HAZIRLAMA! ÇAPRAZ KONTAMİNE GERÇEĞİ SALMONELLA Dr. Can DEMİRVeterier Hekim, GLADER Başkanı TÜRKAK adına yaptığım Gıda Üretim tesisi ziyaretlerinde ve özel hijyen denetim gözlemlerimde zaman zaman kanatlı karkas ve ürünleri ile yapılan parçalama işlemlerinde kırmızı etle aynı ortamın kullanıldığını ve hatta doğrama plastiğiyle ekipmanların dahi ortak kullanılabildiğini çok istisnada olsa görmekteyiz.Bu […]