Gıda Uzmanları “Esnaf Lokantaları”nı Adres Gösteriyorlar


AYDIN’DA 40 YILLIK VEHBÝ LOKANTASI APARATÝFE MEYDAN OKUYOR

 

 

 

Son günlerde sağlık konusunda büyük çaba sarfeden gıda uzmanları fast food yerine ev yemeği üzerine
çalışmalarını hızlandırırken “Esnaf Lokantaları” gündeme geldi.

 

 
Bununla ilgili gıda uzmanları uyarıyor: ‘Fast food denilen tüketilmesi kolay olan bu ürünleri tercih etmek yerine, ev yemekleri hazırlayan mutfaklar daha dengeli beslenmeyi sağlayabilir’

 

 
Dünyanın en zengin mutfaklarından biri olarak sayılan Türk mutfağına ve yiyeceklerine ilgi, gün geçtikçe
artmaya devam ediyor. Büyük kentlerdeki çalışanların daha sağlıklı beslenmesi ile ilgili çalışmalar
hızlanırkan öğle tatillerinde esnaf lokantaları halkımızın tercih ettiği gıda durakları olmaya devam ediyor.

 

 

 

Çalışanların öğle aralarında uğrak yeri haline gelen ev yemekleri sunan lokantalar, Türk mutfağının
lezzetli yemeklerini müşterilerine sunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yazan - 19 Aralık 2013. Kategori GIDA. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x