GLADER ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi


Gıda Kontrol Laboratuvarlarında Çiğ Kanatlı Eti ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi

(Salmonella Typhimurium, Salmonella Enteritidis)

Gıda Kontrol Laboratuvarlarında Çiğ Kanatlı Eti ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi

Diğer Haberler:
Veteriner Tavukçuluk Derneği: Salmonella Kontrol Programı ve Antimikrobiyal Direnç Sempozyumu
Yazan - 24 Eylül 2019. Kategori MANŞET, ETKİNLİKLER. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz
0 0 Oy
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x