GLADER ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi


Gıda Kontrol Laboratuvarlarında Çiğ Kanatlı Eti ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi

(Salmonella Typhimurium, Salmonella Enteritidis)

Gıda Kontrol Laboratuvarlarında Çiğ Kanatlı Eti ISO/TR 6579-3 Salmonella Spp. Serotiplendirme Eğitimi

DİĞER HABERLER
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Geçiş Eğitimi
24 Eylül 2019. 17:04
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x