‘Ispanak konservesi’ne patent aldılar


iki yıl süren ve tüm ülkeleri kapsayan araştırma sonucunda Penguen Gıda’nın, ”Ispanak konservesi”ni üreten ilk firma olduğunun tescillendiği belirtildi.   Lokal Sehir Seçin

Katkısız ve yerli mahsullerden üretilen konserve, turşu, reçel ve dondurulmuş gıda ürünleriyle yurt içi tüketimi kadar Avrupa Birliği başta olmak üzere 35 ülkeye ihracat yapan firmanın, aldığı patentle marka imajını bir kez daha güçlendirdiği vurgulanan açıklamada, ıspanak konservesinin açılır açılmaz tüketilebilen katkısız, sağlıklı ve lezzetli bir ürün olduğunun altı çizildi.

Açıklamada, ıspanağın ayıklama, yıkama, doğrama, pişirme gibi hazırlama işlemleriyle biraz zahmetli bir sebze olarak görüldüğü, ıspanak konservesinin tüketiciyi tüm bu zahmetli hazırlama işlemlerinden kurtararak açılır açılmaz tüketilmeye hazır bir ürün olarak sunulduğu ifade edildi.

Ispanak konservesi doğrudan tüketilebilmesinin yanı sıra farklı menülere de dönüştürülerek börek içi, yumurtalı, yoğurtlu, kıymalı ve beşamel soslu yemek olarak da hazırlanabiliyor.


Yazan - 9 Mart 2011. Kategori EKONOMİ. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x