Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, IV. Çeyrek: Ekim – Aralık, 2014


kasap-köfte-kaç-kaloridir-kasap-köftenin-kalorisi-nedir

 

 

Toplam kırmızı et üretimi IV.Çeyrek döneminde 402 335 ton olarak tahmin edildi

 

Toplam kırmızı et üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %98,7 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,3 oranında arttı.

Sığır eti üretimi 352 886 ton olarak tahmin edildi

 

Sığır eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %101,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %9,2 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 36 525 ton olarak tahmin edildi

 

Koyun eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %68,9 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,4 oranında arttı.

 

Kırmızı et üretim miktarı, 2013 – 2014

18707_img_1_309_18.02.2015-88523233

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 12 Mayıs 2015’tir.


DİĞER HABERLER
Safkan Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Hakkında Tebliğ
19 Şubat 2015. 09:03
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x