Kırmızı Et Üretimi, II. Çeyrek: Nisan – Haziran, 2014
Toplam kırmızı et üretimi II.Çeyrek döneminde 218 432 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %18,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,6 oranında arttı.
Sığır eti üretimi 189 848 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %15,8, bir önceki yılın aynı dönemine göre %1,2 oranında arttı.
Koyun eti üretimi 23 451 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %35, bir önceki yılın aynı dönemine göre %6,8 oranında arttı.
Kırmızı et üretim miktarı, 2013 – 2014
Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 11 Kasım 2014’tür.
12 Ağustos 2014. 12:56