Kırmızı Et Üretimi, III.Çeyrek: Temmuz – Eylül 2013
Toplam kırmızı et üretimi III.Çeyrek döneminde 206 466 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %3 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,3 oranında arttı.
Sığır eti üretimi 177 757 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %5,2 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,6 oranında arttı.
Koyun eti üretimi 26 396 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %20,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %25,8 oranında arttı.
Kırmızı Et Üretim Miktarı, 2012 – 2013
14 Kasım 2013. 10:50