Kırmızı Et Üretimi, III.Çeyrek: Temmuz – Eylül 2013


1_eko_k__yma

 

Toplam kırmızı et üretimi III.Çeyrek döneminde 206 466 ton olarak tahmin edildi

 

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %3 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,3 oranında arttı.

Sığır eti üretimi 177 757 ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %5,2 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,6 oranında arttı.


Koyun eti üretimi 26 396 ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %20,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %25,8 oranında arttı.


Kırmızı Et Üretim Miktarı, 2012 – 2013

13625_img_1_309_14.11.2013-1672074019

Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi Şubat 2014’tür.


Yazan - 14 Kasım 2013. Kategori HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x