Kurutulan Türk domatesleri Avrupa mutfağında


330951_6

 

Kurutulan Türk domatesleri Avrupa mutfağında

 

 
Konya, Niğde, Adana, Aksaray ve Mersin’den toplanan yaş domatesler, Konya’nın Ereğli ilçesinde kurutularak, başta İtalya olmak üzere Almanya, Yunanistan gibi Avrupa ülkelerinin mutfaklarına lezzet katıyor.


DİĞER HABERLER
Sazandan çorba, tatlı, çiğ köfte şimdi de sucuk üretti
27 Eylül 2016. 11:32
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x