Lezzetli Tavuk Pişirme


562075_455387811206790_703797574_n

 

Tavuğu pişirmeden 1 gece önce marine ederseniz, tavuk daha yumuşak ve lezzetli olacaktır.

 

Marinat için 1 ince doğranmış soğan, 2 çorba kaşığı sirke (sirke yerine yoğurt veya süt de olabilir), 3 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 diş dövülmüş sarımsak, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Tavuğun her tarafını iyice bu sosa bulayın ve bekletin.

 

Tavuğunuzun çok hoş koktuğunu, yumuşacık ve lezzetli olduğunu göreceksiniz.


Yazan - 20 Eylül 2016. Kategori MANŞET, KÜMES HAYVANCILIĞI, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oy
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x