Lezzetli Tavuk Pişirme


562075_455387811206790_703797574_n

 

Tavuğu pişirmeden 1 gece önce marine ederseniz, tavuk daha yumuşak ve lezzetli olacaktır.

 

Marinat için 1 ince doğranmış soğan, 2 çorba kaşığı sirke (sirke yerine yoğurt veya süt de olabilir), 3 çorba kaşığı sıvı yağ, 1 diş dövülmüş sarımsak, tuz, karabiber ve kekiği karıştırın. Tavuğun her tarafını iyice bu sosa bulayın ve bekletin.

 

Tavuğunuzun çok hoş koktuğunu, yumuşacık ve lezzetli olduğunu göreceksiniz.


DİĞER HABERLER
Ender Yarsan'ın "Veteriner Hekimlikte Antibiyotikler" kitabı 3. baskısını yaptı
20 Eylül 2016. 22:09
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x