Otomatta Tavuk-Pilav Satışı Başlıyor.


İstanbul Pilav AVM’den çıkacak, otomata girecek

Otomatta tavuk-pilav satışı başlıyor. İstanbul Pilav’ın sahibi Göksel Demirkaya, Azerbaycan’dan ABD’ye çok sayıda bayilik teklifi aldıklarını söyledi.
      
İSTANBUL – Geleneksel “tavuk-pilav”ı değişik lezzetlerle bütünleştirerek sunan İstanbul Pilav, şimdi de otomatta servise hazırlanıyor. İstanbul Pilav markasının sahibi Göksel Demirkaya, Çin’de üretilen ve mikrodalga sistemiyle dondurulmuş tavuk-pilavı 30 saniye içinde sıcak olarak servis eden makinelerin yakında Türkiye’ye geleceğini söyledi.

Demirkaya, otomatlarda satılacak olan pilavların arabalarda satılanlardan 1 TL daha ucuz olacağını kaydetti. Tavuk-pilavını evde yemek isteyenler, dondurulmuş olarak satın alabilecek. Demirkaya, metro durakları, üniversiteler, hastaneler ve AVM’lere koymayı düşündükleri otomatların ilk partisini şubatta getirmeyi planladıklarını, makinelerde ayran da olacağını vurguladı.

AVM’lerden çıkmayı düşünüyoruz”

Pilav arabalarının gece gündüz her yerde olduğunu söyleyen Demirkaya, bu yüzden İstanbul Pilav olarak farklı bir şeyler yapma isteğiyle yola çıktıklarını ifade etti. “Aklımda Osmanlı tarzı arabalar hazırlamak vardı” diyen Demirkaya, ilk arabayı yapmak için 4-5 ay uğraştıklarını anlattı. Arabalar hazırlandıktan sonra pilavları cathering firmasına yaptırmayı düşündüklerini ancak tatta sorun yaşadıklarının altını çizen Demirkaya, sonrasında kendi mutfağını kurmaya karar vermiş. Halen 5 şube ile hizmet verdiklerini anlatan Demirkaya, ilk açılan Airport AVM’deki şubeyi ise yetersiz getiri nedeniyle kapattıklarını söyledi.

Pek çok bayilik talebi aldıklarını söyleyen Demirkaya, AVM’nin doğru bir yer olmadığını düşünüyor. Eminönü şubesinin günlük cirosunun 2 bin TL’ye ulaştığnını altını çizen demirkaya, “Bize böyle şubeler lazım. AVM’lerden yavaş yavaş çıkmayı düşünüyoruz” dedi.

Anadolu yakasında Ümraniye ve Bağdat Caddesi’nde yer baktıklarını da açıklayan Demirkaya, “İnternet satışından çok şey bekliyoruz. Ciromuzun yarısı internetten gelecek diye düşünüyoruz.

50 metrekarelik bir alan kiraladık Samandıra’daki bir şoklama-dondurma tesisinden de. İstanbul dışı için stoklu çalışmayı planlıyoruz” diye konuştu. Bu yıl 50 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Demirkaya, “2010’da 250 bin dolar ciromuz oldu. 2011 yılı için 5 milyon dolar ciro hedefliyoruz” dedi. ( Serap GÜNEŞ-Dünya)


Yazan - 13 Ocak 2011. Kategori GIDA. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
1 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
onur
onur
9 yıl önce

bayilik verebilmek için nasıl yanlış bilgiler veriliyor,bayiliği verince aramak sormak yok

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
1
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x