Pilici ihtiyacın kadar pişir ve tüket


fj103un5hg9

 

 

Lezita’nın Türkiye’ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi sayesinde piliçler, tek tek dondurulup, paketlendiği için tüketiciler ihtiyaçları kadar pişiriyor.

 

 

İSTANBUL – “Hayatın Lezzeti” sloganıyla hayata lezzet katan Lezita, son derece yenilikçi bir
sistem olan Hızlı Şoklama Sistemi’ni, ilk olarak pazara sundu. Bu yöntem sayesinde piliç eti,
günlük, taptaze, sululuğu ve doğallığını hiç kaybetmeden saklanıp; ihtiyaç kadar pişirilebiliyor.
Tüketiciler tarafından çok sevilen Lezzeti Âlâ Serisi’ndeki Piliç Yarım Fileto, Baget ve Uçsuz
Kanat ürünleri taze üretimin yanı sıra artık hızlı şoklama sistemiyle de üretiliyor.
Lezzeti Âlâ Serisi Hızlı Şoklama Sistemiyle üretiliyor, diğer ürünlere de geliyor
Lezita’nın Türkiye’ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi’nin sağlık, doğallık,
lezzet ve tasarruf açısından fark yarattığını vurgulayan Lezita Zincir Mağazalar Satış Müdürü
Mesut Ergül, “Lezita Lezzeti Âlâ Serimizde, Hızlı Şoklama Sistemi ile ürettiğimiz ürünler, her
şeyden önce Türkiye pazarında bir ilk oluşuyla fark yaratıyor. Ürünlerimizin, piyasada satışa
sunulan dökme donuk ürünlere göre en önemli avantajı ihtiyaç kadar kullanılabilmesi. Paketlerin
içindeki her bir ürün, tek tek dondurulduğu için kullanılacak ürün ihtiyacı kadarı paketten tek tek
alınabiliyor. Bu sayede de paketin tamamı çözdürülmek zorunda kalınmıyor. Piliç eti, sululuğunu
kaybetmeden ve don yanığı oluşmadan doğal lezzetinde saklanabiliyor. Yenilikçi sistemimiz
sayesinde tüketicilerimize sağlık, lezzet, doğallık ve tasarrufu bir arada sunuyoruz. Önümüzdeki
dönemde tüm ürün grubumuzu bu sisteme dahil edeceğiz” dedi.
Günlük taze piliçler önce şoklanıyor, sonra paketleniyor
Parça paket hattında günlük taze olarak temin edilen piliç parçaları hat boyunca bantlarda
taşınarak, hiç bekletilmeden hızlı şoklama sistemi ile tek tek birbirine temas etmeden şoklanıyor.
Şoktan çıkan piliç parçaları yine süre giden hatta otomatik tartım makinelerinde tartılarak, dikey
dolum makinesinde paketleniyor.
Piliç etinin doğal lezzeti korunuyor
Yavaş şoklamada et kendi doğal suyunu kaybedip, tadı yavanlaşabiliyor. Oysa, Hızlı Şoklama
Sistemi’nde, su, etin içine hapsediliyor. Bu sayede de etin sululuğunu kaybetmesi engellenerek,
doğal lezzetinin ve içindeki tüm proteinin korunması sağlanıyor.
Poşet içerisinde oluşabilen don yanığı engelleniyor
Dökme donuk ürünlerde donma ve muhafaza süreçlerinde mutlak suretle don yanığı oluşurken,
Hızlı Şoklama Sistemi ile üretilen Lezita Lezzeti Âlâ Serisi’ndeki ürünlerde böyle bir sorun
yaşanmıyor. Poşetler içerisinde muhafaza edilen ürünlerde don yanığını engelleniyor.


Yazan - 19 Haziran 2013. Kategori MANŞET, KÜMES HAYVANCILIĞI, HAYVANCILIK, MAGAZİN. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x