Süzme yoğurt; yoğurdun özü, Türk mutfağının vazgeçilmezi


Eker_MeyveliYogurt

 

 

 

SÜZME YOĞURTTA BİR İLK

 

 

Süzme yoğurt; yoğurdun özü, Türk mutfağının vazgeçilmezi, mezelerin lezzet babası.

 

 

Şimdilerde ise farklı çeşnilerle ve meyvelerle yepyeni bir hale dönüştü. Amerika’da ve Avrupa’da bu dönüşüm daha erken yaşanırken Türkiye’de ilk defa Eker süt ürünleri,  meyveli süzme yoğurt ve çeşnili süzme yoğurt kategorisini oluşturdu. Vişneli, kayısılı, ballı ve vanilyalı meyveli süzme yoğurtlar market raflarında satılmaya başladı.

 

 

Eker_MeyveliYogurt_Kayisi

 

Yoğun kıvamı ile doyurucu ve besleyici olan meyveli süzme yoğurdun bir porsiyonunda bir bardak sütün on katı kadar kalsiyum var. Gerçek meyve parçacıkları , bal ve vanilya kullanılan süzme yoğurtlar özellikle ara öğünlerde lezzetli bir atıştırmalık. Yoğun kıvamıyla ve bol proteinli içeriğiyle uzun süreli tokluk sağlıyor.

 

 

Adım Adım İyilik peşinde koşuyor

 

 

Eker süt ürünleri, Adım Adım ile yapılan işbirliği ile Adım Adım’ın desteklediği sivil toplum kuruluşlarına satışlarından belirli bir yüzdeyi bağışta bulunuyor. Adım Adım beş bini aşkın gönüllüsüyle, koşarak bağış toplayan Türkiye’deki en büyük STK’lardan birisi.  Adım Adım’ın desteklediği kuruluşlar; Açev, Akut, Buğday, Hayata Destek, Kaçuv, Koruncuk, Tema, Toçev, Tohum Otizm Vakfı, Tog, Tegv, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği gibi STK’lardır.

Diğer Haberler:
Türkiye, Çin’e 5 bin ton zeytinyağı  satmayı hedefliyor

 


Yazan - 11 Şubat 2016. Kategori MANŞET, GIDA, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Yoruma ve geri izlemeye kapalı

Yoruma kapalı