Tatlıses’ten Günde 5 Ton Çiğköfte Üretimi


Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, çiğ köfte şubeler zincirini genişletiyor

İbrahim Tatlıses, Türkiye genelinde kuracağı çiğ köfte zincirinin halkalarından 4’ünün açılışını, Tarabya Ferahevler’deki şubede yaptı.

Açılış töreninde konuşan Tatlıses, ”Bu işi yapıyorsan, ya aslını yapacaksın ya da yapmayacaksın. Halkı sömürmeyeceksin. Türkiye genelinde çiğ köftenin yüzde 65’i su, bulyon ve patatesten yapılarak maliyeti düşürülmeye çalışılıyor” şeklinde konuştu.

Tatlıses, Şanlıurfa’da çiğ köftenin su ile yoğurulmasının ayıp olduğunu ve asla su konulmadığını ifade ederek, ticaretin ahlaklı bir şekilde yapılması gerektiğini, yemediği hiçbir şeyi halka satmadığını kaydetti.

Mevcut firmaların standartlara uygun hizmet veremediğini ve kendisinin Seyrantepe’de bin metrekarelik alan üzerine son teknoloji ile çiğ köfte fabrikası kurduğunu belirterek, ”Türkiye genelinde 400 bayi hedefliyoruz. 1 ayda 170 bayilik verdik. Bu bayiler, dekorasyon işlemleri tamamlandıkça açılmaya devam edecektir” dedi.

Açılışla, Ferahevler’deki şubenin yanı sıra, Kağıthane Sanayi Mahallesi, Şişli Kurtuluş ve Kadıköy Erenköy şubeleri de hizmete girdi.

Taklises’in istekleri karşılamak için günde 5 ton çiğköfte üreceğini bildiriliyor.


Yazan - 17 Şubat 2011. Kategori GIDA. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x