Tavukçuluk Fuarı Hazırlanıyor


 HKF FUARCILIK AŞ.tarafından organize edilecek olan  VIV TÜRKİYE  2011 Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı 9 – 11 Haziran 2011 tarihleri arasında Hall 9-10 da, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek…

VIV TÜRKİYE 2011 Fuarı’na yerli ve yabancı sektör firmaları büyük ilgi göstermekte.Mayıs 2010 sonu tanıtım çalışmalarına başlanan fuarın  %70 lik alan kapasitesi şimdiden sektörün lider firmaları tarafından kapatıldı.

Dünya Fuar Endüstrisi Birliği UFI tarafından sertifikalı Uluslararası İhtisas Fuarı olan VIV TÜRKİYE’nin hedefi, Türkiye Tavukçuluk Sektörünün gelişmesi ve verimliliğinin arttırılması yolunda gerekli olan bilgi ve teknolojilerin üretici ve sektör profesyonelleri ile buluşmasını sağlamak ve sektörümüzün dünyaya açılan kapısı olmaktır.

VNU Exhibitions Hollanda tarafından dünyanın 7 ülkesinde organize edilen VIV Fuarları’nı Türkiye’de lisans altında düzenleyen HKF Fuarcılık A.Ş., Türk tavukçuluk sektörünün tavuk eti, yumurta ve tavukçuluk ekipmanları üretiminde etkin bir rol oynayacak ve ihracat hacmini artırmada önemli katkılar sağlayacak çok önemli bir platform oluşturmaktadır.

VIV TÜRKİYE 10-13 Haziran 2004 tarihlerinde 22. Dünya Tavukçuluk Kongresi ve 25-27 Ağustos 2005 tarihlerinde 14.WVPC Dünya Veteriner Tavukçuluk Kongresi ile iki kez Dünya Kongreleri Fuarı onurunu taşımaya layık görülmüş ve uluslararası profesyonelleri gerçekleştirilen başarılı organizasyonlarda misafir etmiştir.

Diğer Haberler:
Pandemi fuarcılıkta dijital dönüşümü hızlandırdı

Türkiye’ de Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı olan VIV TÜRKİYE, modern tesislere sahip üreticiler ve gıda güvenliği konusunda bilinçli alıcılar için yeni iş imkanlarının yaratılacağı kaçırılmaz bir fırsat olacağı gibi, ‘Yemden Tüketim Etine Et Güvenliği’ konsepti ile kaliteli ve güvenli et için öncelikle hayvan yemi ve sağlığından başlayan beyaz et sektörünün tüm aşamaları bir araya getirecektir.

VIV TÜRKİYE 2011’ İN SEÇİLMİŞ KONULARI

 Önlem Alma: Hayvan hastalıkları kontrolu, hayvan refahı.

Verimlilik: Üretim, optimal yem sistemleri, optimal maliyet kontrolu.

Üretim: Tüketicilerin gıda emniyeti konusundaki taleplerinin karşılanması.


Yazan - 2 Eylül 2010. Kategori KÜMES HAYVANCILIĞI, ETKİNLİKLER. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x