Türkiye’nin Yemek Kültürü


1091752676_282610ba47_o

 

 

unnamed

 

TÜRKİYE’NİN YEMEK KÜLTÜRÜ
 
“Pilava Güzelleme”
 
Nazlı Pişkin
Yemek Yazarı, Tarihçi
6 ARALIK 2016, SALI
15:00 – 16:30
Konferans ücretsizdir. Konferans sonrası NAR Lokanta tarafından hazırlanan
“Pilavlar” tadımı ücretli olarak sunulacaktır. Tadım ücreti 20TL’dir.
YESAM / YEMEK SANATLARI MERKEZİ
Armaggan Nuruosmaniye Mağazası 4. Kat
Nuruosmaniye Cad. No:41 Nuruosmaniye / İSTANBUL.
L.c.v. Banu Özden, Duygu Köker 0212 522 28 00 veya lecture@yemeksanatlari.org
Konferans dili Türkçe’dir.
www.turkishculture.orgwww.yemeksanatlari.org

Yazan - 25 Kasım 2016. Kategori MANŞET, GIDA. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x