VIV Türkiye 2019 geride kaldı


Yemden Sofraya Kanatlı Eti ve Yumurta Güvenliği parolası ile gerçekleşen VIV Türkiye 2019 birçok firmanın katılımı ile gerçekleşti.

Bu yıl İstanbul Fuar Merkezi Ana Fuaye’sinde açılışı gerçekleşen VIV Türkiye 2019 tavukçuluk sektörü gelişmelerinin ve yeniliklerinin sergilendiği en önemli etkinliklerden olma ünvanını sürdürdü.

13-15 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen fuara bu sene kanatlı sektöründen yerli ve yabancı toplam 266 firma direkt veya dolaylı katıldı ve bu firmalar üç gün boyunca en yeni ürün ve hizmetlerini sergiledi.

Yüzde 70 oranında yurt dışından katılım olan fuarın açılışını Bilimsel Tavukçuluk Derneği Türkiye Şubesi Başkanı Prof. Dr. Rüveyde Akbay, Veteriner Tavukçuluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Şengör, TÜRKİYEM-BİR Yönetim Kurulu Başkanı M. Ülkü Karakuş, Yumbir Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Afyon, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zeki Taydaş, HKF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakıcı, HKF Fuarcılık Genel Müdür Vekili, Bora Çakıcı, gerçekleştirdi. 2017 yılındaki en son VIV TÜRKİYE fuarına göre yüzde 8’lik bir büyüme gösteren bu seneki fuar, dünya üzerinde düzenlenen diğer VIV fuarlarından farklı olarak sadece tavukçuluk sektörüne yönelik düzenlenen ve bu yönüyle dünyanın en büyük ikinci VIV fuarı konumunda.


Diğer Haberler:
117 yaşın sırrı: Günde 3 yumurta
Yazan - 17 Haziran 2019. Kategori MANŞET, ETKİNLİKLER. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Kimler Neler Demiş?

avatar
  Abone ol  
Bildir