Yarının aşçıları okullarına madalyalarla döndüler


Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksekokulu öğrencileri 15-18 Mart 2012 tarihinde düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Gastronomy Festivali’nde büyük başarılara imza attılar.

Üniversiteler arası Modern Türk Mutfağı Kategorisinde klasman birinciliği (3 Altın, 3 Gümüş, 6 Bronz, 1 Merit) ve yarışılan tüm kategorilerde madalya alarak Mengen markasını bir kez daha başarıya taşıdılar. A.İ.B.Ü. Mengen Meslek Yüksekokulu’nun birinci olduğu yarışmada, Beykent Üniversitesi ikinci, Adıyaman Üniversitesi ise üçüncü oldu.    Öğrencilerin yarıştığı kategori ve aldıkları ödüller:

1. Yasin Erdal – Modern Türk Mutfağı Klasman Birinciliği Altın Madalya

2. Yasemin Erdal – Modern Türk Mutfağı Klasman Birinciliği Altın Madalya

3. İlknur Mucuk – Modern Türk Mutfağı Klasman Birinciliği Altın Madalya

4. Cenk Balkan – Öğrenci Aşçı Ana Yemek Gümüş Madalya

5. Ferdi Yunğacı – Öğrenci Aşçı Ana Yemek Gümüş Madalya

6. Kaan Lale – Gençler Pratik Ekip Gümüş Madalya

7. Okan Enginar – Modern Türk Mutfağı Bronz Madalya

8. Kaan Lale – Modern Türk Mutfağı Bronz Madalya

9. Mustafa Arat – Modern Türk Mutfağı Bronz Madalya

10. İlhan Üçkan – Öğrenci Aşçı Balık Bronz Madalya

11. Didem Toski – Öğrenci Aşçı Makarna Bronz Madalya

12. Müslüm Demirarslan – Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Bronz Madalya

13. Serkan Öztekin – Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Merit   AŞÇIHABER.com

 


Yazan - 21 Mart 2012. Kategori GIDA, GÜNCEL. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oy
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x