“Yerel Zincirler Buluşuyor” Konferansı ve Fuarı Gün Sayıyor…


Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ve gıda perakende sektörünün en büyük ölçekli organizasyonu olan “Yerel Zincirler Buluşuyor” konferansı ve fuarının 5.’si, 17-18 Nisan 2013 tarihleri arasında, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm Türkiye’den yüzlerce markanın yer alacağı ve ürünlerini tanıtacağı fuarda  yeni ürün grupları tanıtılacak.

yerel-zincirler-bulusuyor-kategori-yonetimiOrganize gıda perakendesine ürün ve hizmet sağlayan üretici ve tedarikçi firmalar ile yerel zincir marketleri bir araya getirerek işbirliği kanallarını güçlendirme amacıyla yola çıkan “Yerel Zincirler Buluşuyor” fuarında  birçok firma tanıtılacak.

 

 

 5. kez düzenlenen fuar ve konferanslar serisi yurt içinden ve yurt dışından katılacak konuşmacılar, perakendeciler, üreticiler ve perakende sektöründe hizmet sunan firma temsilcileri ile gerçekleşecek. Türkiye’nin önde gelen markalarının yer alacağı programda Türkiye şalgam pazarının yüzde 95’ine sahip Doğanay Gıda da hem milli içeceğimiz şalgam suyu hem de diğer ürünlerini tanıtacak. Türkiye’de birçok zincirle çalışan Doğanay, Yerel Zincirler Fuarı’nda en son teknolojilerle ürettiği mevcut ürünlerinin yanı sıra yeni ürünlerini de tanıtacak.

 

 

Komşu Ülkelerin Zincir Marketleri ile Görüşmeler Yapacak

 

 

doganay17-18 Nisan’da düzenlenecek fuarda Doğanay Gıda, diğer ürünlerinin yanında yüzde 100 üzüm ve elmadan ürettiği sirkelerini, Türkiye’de tek olan yüzde 100 limon suyu ve yüzde 100 nar ekşisini tanıtacak ve ürünlerinde hiçbir katkı maddesi, boya ve tatlandırıcı kullanmadığını anlatacak. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan konferans programı, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen duayenlerini ağırlayacak, sektördeki son gelişmelerle ilgili bilgilendirme işlevini sürdürecek ve yeni yol haritaları çizilmesine vesile olacak. Ürettiği ürünlerle ve bulduğu teknolojik gelişmemelerle alanına ışık tutan Doğanay Gıda, burada edindiği bilgilerle gelişimine hız kazandıracak. 2013 yılı ilk çeyreği itibariyle 32 ülkeye ihracat yapan Doğanay Gıda, ticari anlaşmalar yapmak üzere organizasyona davet edilen komşu ülkelerdeki zincir market temsilcileri ile de görüşmeler yaparak, milli içeceğimiz şalgamı dünya içeceği yapma yolunda hızlı adımlarla ilerlemeye devam edecek.

 

DİĞER HABERLER
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası: “Gıda güvenliği tehlikede.”

 

Doğanay Hakkında:

 

1997 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan fabrikasında şalgam suyu üretimiyle çalışmalarına başlayan Doğanay, bugün 38 bin m2 kapalı alanda hizmet vermektedir. Ürün portföyünde acılı acısız seçenekleriyle sunulan şalgam suyu dışında sade-naneli ve şekersiz limonata, %100 üzüm sirkesi, %100 elma sirkesi, balsemik sirke, limon sosu, %100 limon suyu, %100 Nar ekşisi,  ve Nar ekşisi sosları bulunan Doğanay, tesislerinde gerçekleştirdiği teknolojik devrimlerle yıllık üretimini 350 bin litreye çıkarmıştır. Türkiye’de 81 ilde yaygın dağıtım ağına sahip distribütörleriyle tüm uluslararası, ulusal ve yerel müşterilere en hızlı şekilde ve maximum müşteri memnuniyetini hedefleyerek ürünlerini ulaştırmanın yanı sıra, toplam üretiminin %35ini dünyanın tüm kıtalarında  30’un üzerinde ülkeye ihraç etmekte ve ülkemizin şalgam suyu tüketiminin de %95’ini üretmektedir.

 

Doğanay Gıda,  İyi Tarım Uygulamaları Denetim ve Belgelendirme, FAO(Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Örgütü) ödülü, ISO 220000, ISO 9001, HACC, TSE, gibi sahip olduğu belgelerle de kaliteye vermiş olduğu öneme dikkat çekmektedir.

 


15 Nisan 2013. 12:11
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x