İtalya Ulusal Günü’nde Barilla’dan Akdeniz lezzetleri

4-Italya Ulusal Gunu Resepsiyonu Ankara
İtalya Cumhuriyeti’nin kuruluş günü şerefine Cer Modern Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen
resepsiyonda Barilla, konuklar için İtalyan mutfağının en seçkin örneklerini sundu
5-Italya Ankara Buyukelcisi Gianpaolo Scarante ile  Ulastirma Bakani Binali Yildirimİtalya Cumhuriyeti’nin kuruluş günü olan 2 Haziran 1946 şerefine her yıl kutlanan İtalyan
Ulusal Günü (Festa della Repubblica) bu yıl da İtalyan Büyükelçiliği tarafından düzenlenen
bir etkinlikle kutlandı. 30 Mayıs’ta Ankara’nın modern sanat müzesi CerModern’de
düzenlenen resepsiyonda; medya, siyaset hayatı ve iş dünyasından pek çok önemli ismin
yanı sıra çok sayıda bürokrat ve yabancı misyon temsilcisi de ağırlandı.

 

 

 

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlikte yer alan dünyanın bir numaralı makarna
markası Barilla, danışman şef Fabio Foltran’ın pişirdiği birbirinden lezzetli ve farklı İtalyan
lezzetleriyle, davetlilere adeta İtalya’da olduklarını hissettirdi. İtalya’nın Ankara Büyükelçisi
Gianpaolo Scarante tarafından düzenlenen resepsiyonda konuklar, hem Barilla’nın
sunduğu İtalyan Mutfağı’nın ve gastronomi geleneğinin en özel lezzetlerini tatma olanağı
buldular hem de İtalyan müzikleri eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadılar. Ulaştırma,
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da davetli olduğu resepsiyonda
Gianpolo Scarante ve Binali Yıldırım enfes lezzetteki Barilla makarnalarını birlikte tattılar.

 

2-Italya Ulusal Gunu Resepsiyonu AnkaraResepsiyona katılan Barilla Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Güneş Karababa
yaptığı konuşmada resepsiyona katılmalarının kendileri için büyük önem taşıdığının altını
çizdi ve şöyle dedi: “İtalyan Ulusal Günü, İtalyan halkının yapılan bir referandumla yönetim
biçimi olarak cumhuriyeti tercih ettiği 2 Haziran 1946 şerefine kutlanan çok önemli ve
anlamlı bir gün. Bu bayram sadece İtalya’da değil İtalyanların ve İtalyan kültürünün olduğu
her yerde kutlanıyor. Bu anlamda Barilla açısından da çok önemli bir kutlama. Barilla’yı
sadece bir İtalyan makarna markası olarak değerlendirmek doğru değil. Barilla,
makarnanın yanı sıra soslardan unlu mamullere dek çok geniş bir ürün yelpazesinde
faaliyet gösteren, yüksek kalite, dengeli beslenme ve sürdürülebilir gelişime odaklanmış bir
İtalyan gıda şirketidir. İtalyan gastronomi geleneği ve Akdeniz tipi beslenme bizim en
büyük esin kaynağımızdır ve Barilla tüm dünyada bu geleneğin en önemli temsilcilerinden
birisidir. İtalya denince akla gelen en önemli gün olan İtalyan Ulusal Günü için yapılan bu
resepsiyonda da İtalyan mutfağının klasikleri olan makarna çeşitlerimizle yer aldık. Her
anıyla İtalyan geleneklerinin yansıtıldığı bu etkinlikte bulunmak Barilla için büyük bir gurur”.

URL: http://www.ciftlikdergisi.com.tr/?p=41576

Yazan - May 31 2013. Kategori GIDA, MAGAZİN, MANŞET. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık

Yoruma kapalı

| Designed by Mavikedi internet Hizmetleri |