Kırmızı Et Üretim İstatistikleri 


423651_208034169296370_100002693660617_292288_882504516_n

 

 

Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, III. Çeyrek: Temmuz – Eylül, 2016

 

 

 

Toplam kırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği III. çeyrek döneminde 395 bin ton olarak tahmin edildi

 

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %46,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %3,8 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 125 bin ton olarak gerçekleşti.

 

Sığır eti üretimi yaklaşık 360 bin ton olarak tahmin edildi

 

Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %48,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,1 oranında arttı.

 

Koyun eti üretimi 24 bin ton olarak tahmin edildi

 

Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %3,4 artarken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %14,5 oranında azaldı.

21820_img_1_309_16-11-2016-1149688775

 

Kırmızı et üretim miktarı, 2015 – 2016


Yazan - 16 Kasım 2016. Kategori MANŞET, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x