Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Bılıkçı seçildi.


sultan-et-40-yilinda-yuzde-50-buyuyecek-4734330_1871_o
Konsey’den yapılan açıklamaya göre, Olağan Genel Kurul’un ardından gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu başkanlığa Mustafa Bılıkçı seçildi

 

Konseyden yapılan açıklamaya göre, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Olağan Genel Kurulunun ardından ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yönetim kurulu başkanlığına Mustafa Bılıkçı, başkan vekilliğine Fazlı Yalçındağ, muhasip üyeliğe Özer Türer oy birliğiyle seçildi

 

Bılıkçı, Konseyin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile kırmızı et sektörü arasında denge vazifesi gördüğünü, hem tüketici hassasiyetleri hem de üretici ve sanayicilerin sorunlarını dikkate alarak politikalar üretme gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti. Mustafa Bılıkçı, görevi süresince gerekli analizleri yaptırarak etkin, verimli ve sürdürülebilir kırmızı et üretim ve tüketim politikalarını hedeflediklerini de dile getirdi.

 

1977 doğumlu olan Mustafa Bılıkçı,  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 1973 yılında sucuk ve pastırma üretimiyle sektöre giren ve şu an Türkiye genelindeki büyük restoran ve otel zincirlerine et tedarik eden Sultan Et’in de 2002 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olan Bılıkçı, 2013 Şubat ayından beri Et Üreticileri Birliği (ETBİR) Başkanlığı görevini de yürütüyor.


DİĞER HABERLER
Minex Fuarı devlet desteği alan fuarlar arasına girdi
16 Nisan 2014. 11:12
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x