2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’ne Davet


Beyaz Et Tavukçuluğunun Kıymetli Paydaşları,

 

Bilim İnsanları, Sanayiciler, Tüketiciler, Araştırmacılar,   Ülkemiz tarım sektörünün yüz akı, tavuk eti endüstrimiz dünyanın önemli bir üreticisi haline gelmiştir. Beyaz Et Sektörü bu seviyeye bilimi, teknolojiyi ve bilgiyi öğrenerek, paylaşarak ve kullanarak ulaşmıştır. Sektörün ve ülkemizin önünde başarılması gereken daha büyük hedefler bulunmaktadır. Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) olarak düzenlediğimiz geleneksel Uluslararası Beyaz Et Kongresi, (International Poulty Meat Congress) sektörümüzün bilim ve teknolojiyi paylaşması, yayması ve dünyaya daha güçlü entegrasyonu açısından önemli bir misyon taşımaktadır.   Beyaz Et Üretiminin çiftlikten sofraya her yönüyle ele alınacağı, konusunda uzman çok sayıda yerli ve yabancı davetli bilim insanının tebliğ sunacağı 2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’ne (2nd International Poulty Meat Congress), sizleri davet etmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.   Tüm paydaşlarımızı 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Antalya’ya (Kremlin Palace & Topkapı Palace) Beyaz Et Tavukçuluğunun Bilim Atmosferine Bekliyoruz.   Saygı ve Sevgilerimizle…

 

Dr.Sait KOCA Besd-Bir Yönetim Kurulu Başkanı

 

Prof. Dr. Necmettin CEYLAN  Kongre Başkanı  

 

www.beyazetkongresi.com


Yazan - 26 Ocak 2013. Kategori MANŞET, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x