Buzağı Sağlığı Sempozyumu


BURSA SEMPOZYUMU

 

 

 

BAŞKAN’DAN

           Bursa Veteriner Hekimleri Odası ve Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi olarak, 18-20 Nisan 2014 tarihinde ulusal çapta veteriner hekimlere yönelik buzağı hastalıklarını, bakımını ve beslenmesini ele alacak olan “BUZAĞI SAĞLIĞI SEMPOZYUMU” programını düzenleyeceğiz.

           Veteriner Hekimlere hitap edecek, Buzağı Sağlığı Sempozyumu; kendi alanın da bir ilk olarak Türkiye’nin Veteriner Hekimlik alanında en interaktif sempozyumu olacaktır. Buzağı Sağlığı Sempozyumu programı sayesinde; Veteriner Hekimler sahada karşılaştıkları durumları konuşmacılarımızla daha rahat paylaşma imkanı bulacaktır.

            Türkiye’nin dört bir yanında bulunan sektör temsilcilerini, veteriner hekimler ile veteriner hekim adayları arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmayı, ve iş çevresiyle olan bağlantıları güçlendirmelerini, sosyal ve kültürel yönden kaynaşmalarını sağlamayı amaçlamaktayız.

            VETERİNER HEKİM-SEKTÖR-ÜNİVERSİTE-MESLEK ODALARI işbirliği açısından önemi büyük olan bu programa katkıdabulunarak katılımcılarımızın hedeflerine ulaşması konusunda ışık tutmanızı temenni ederiz.

Sinan SAĞLAM

Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı


DİĞER HABERLER
Türk tavuğu ve yumurtasına yapılan 15 bin 220 tahlilde olumsuz durum çıkmadı
3 Şubat 2014. 14:34
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x