Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüklerinde Eğitim Kursları
Kombina Müdürlüklerinde Hizmetiçi Eğitim Kursları Düzenleniyor
Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüklerinde görev yapan personele yönelik hizmet içi eğitim kursları devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Et Kombinası Müdürlüğünde Parçalama ve Kesim Teknikleri Eğitim Semineri düzenlendi. Adana, Ağrı, Bingöl, Diyarbakır, Erzurum, sincan, sakarya ve Yozgat Kombina Müdürlüklerinde görev yapan personele eğitim sonrası sertifikaları verildi.
3-7 Şubat 2014 tarihlerinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü’nden Müşavir Abdülkadir Bayar ve Şube Müdürleri Yalçın Binici, Muharrem Uçar’ın eğitimci olarak katıldığı kurslarda, kesim ve yüzüm teknikleri, hayvan refahı, kesim hijyeni, helal kesim, soğutma teknikleri, parçalama teknikleri, ambalajlama ve etiketleme, sığır karkas sınıflandırması konularında eğitimler düzenlendi.