Gıda Mühendisliği 5.Öğrenci Kongresi
İlk kez 2010 yılında düzenlenmeye başlanan Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi’nin 5. si 24-25 Nisan 2014 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yapılacaktır.
Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi ülkemizdeki diğer gıda mühendisliği bölümü lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, akademisyenlerin, uzmanların ve gıda sektörü temsilcilerinin katıldığı ulusal çapta gerçekleştirilen bir kongredir.
Kongrenin 1. gün Bilimsel Programı’nda özellikle SEKTÖRDEKİ AR-GE ÇALIŞMALARI, YENİ TEKNOLOJİLER, GÜVENLİ GIDA VE BİLİNÇ KAZANDIRMA konuları üzerinde yoğunlaşarak öğrencilerin farkındalık kazanmasında yardımcı olmayı amaçlıyoruz.
Kongrenin 2. gün Sosyal Programı ise bir Kişisel Gelişim Semineri ve ardından Piknik Etkinliği düzenlenerek son bulacaktır.
Kongre kapsamında katılımcılarımızdan bildiri özeti ve poster kabul edilecektir. Ayrıca Kongremizde bir Slogan Yarışması yapılarak Gıda Mühendisliği’nin tanımını en güzel yapan 3 arkadaşımıza sürpriz ödüller verilecektir. Buna ek olarak her oturum sonunda katılımcılarımıza Gıda Mühendisliği ve Oturum Konularımızla ilgili sorular sorularak öğrencilerin ilgileri arttırılarak ufak hediyelerle ödüllendirileceklerdir.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen bu Kongreye öncelikle Üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerini ve daha sonra gıda ile ilgili çalışmalar yapan, bu bölümü önemseyen ve mesleki anlamda bir şeyler kazanmak isteyen herkesi davet ediyoruz.
Not: Kongre Katılım Ücreti alınmamaktadır.