Göynük Mudurnu yöresine ait Bombay fasulye birinci oldu


fasulye pilaki 1

 

 
Antalya, Anfaş 23.Food Product -Gıda Fuarı bünyesinde, Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilen “Bakliyatlı Ürünler ile 7 Bölge Lezzet Günleri” etkinliği…

 

 

Antalya, Anfaş 23.Food Product -Gıda Fuarı bünyesinde, Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilen “Bakliyatlı Ürünler ile 7 Bölge Lezzet Günleri” etkinliği kapsamında gerçekleştirilen ve bakliyatlı ürünler ile gerçekleştirilen “Yemek Yarışması” yapıldı.

 

 

bombay-fasulyesi-birinci-secildi-20160221101210

 

 

 

ALANXAFİRA Mutfak Ekibi ,Ahmet Bıyık , Şinasi Karanlıkoğlu, Mehmet Şirin ilhan, Mustafa Turgut, Ersin Avcı, Aydın Doğan, Hüseyin Çağlar, Ramazan Çağlar, Yusuf akarsu yarışmada ödül aldılar.

 

 

Alan xafira mutfak ekibi, bakliyatla yapılan başlangıç yemeği dalında, bakliyatlı ana yemek dalında, bakliyatlı tatlı tabağı dalında, yaptığı yemekler ve tatlılar dallarında ödül aldılar.

 

 

BİRİNCİLİK BOLU’NUN

 

1. Göynük Mudurnu yöresine ait Bombay fasulye

2. Kiraz yaprağı sarması

3. Nuska pırasa dolması

4. Ispanaklı içli köfte
5. Analı kızlı

6. Soğan dolması

7. Nohutlu acı badem

8. Nohutlu sütlaç

9. Keşkek

10. Kabaklı mercimekli köfte

11. Siyah mercimekli bulgur pilavı


DİĞER HABERLER
Kızılırmak Soğanla Doldu!
22 Şubat 2016. 14:36
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
hiç
hiç
1 yıl önce

yöresel lezzetlerimize sahipçıkmak görevimiz

hiç
hiç
1 yıl önce

yöresel yöresel yöresel çok önemli

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
2
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x