Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, II. Çeyrek: Nisan – Haziran, 2015


Steak

 

 

Toplam kırmızı et üretimi II.Çeyrek döneminde 261 871 ton olarak tahmin edildi

 

 

Toplam kırmızı et üretimi, bir önceki döneme göre %24,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre %19,9 oranında arttı.

 

 

Sığır eti üretimi 229 549 ton olarak tahmin edildi

 

 

Sığır eti üretimi, bir önceki döneme göre %24,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre %20,9 oranında arttı.

 

 

Koyun eti üretimi 24 653 ton olarak tahmin edildi

 

 

Koyun eti üretimi, bir önceki döneme göre %36,3, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,1 oranında arttı.

 

 

Kırmızı et üretim miktarı, 2014 – 2015

 

18709_img_1_309_12.08.2015-935592354
Bu konu ile ilgili bir sonraki haber bülteninin yayımlanma tarihi 12 Kasım 2015’dir.


Yazan - 12 Ağustos 2015. Kategori MANŞET, HAYVANCILIK. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazı yoruma kapalı fakat geri izlemeye açık
0 0 Oylar
Okuyucu puanı
Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x
()
x