Kırmızı Et Üretim İstatistikleri, III. Çeyrek: Temmuz – Eylül, 2015


but

 

 
Toplam kırmızı et üretimi III.çeyrek döneminde 380 bin ton olarak tahmin edildi

 

Toplam kırmızı et üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, önceki döneme göre %45,2, bir önceki yılın aynı dönemine göre %87,7 oranında arttı.

 

Sığır eti üretimi 342 bin ton olarak tahmin edildi

18710_img_1_309_12.11.2015-1554148996

Sığır eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %49,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre %95,1 oranında arttı.

 

Koyun eti üretimi 27 bin ton olarak tahmin edildi

 

Koyun eti üretimi Kurban Bayramı’nın gerçekleştiği dönemde, bir önceki döneme göre %11,5, bir önceki yılın aynı dönemine göre %27,1 oranında arttı.


DİĞER HABERLER
İş Bankası’ndan Tarım Çalıştayı
15 Kasım 2015. 09:41
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x